marți, 14 octombrie 2014

Ce sunt farmecele? Cum se dezleaga?

Foarte multi oameni duc dupa ei blesteme, vraji, farmece... 
Oamenii fac rau din gelozie, invidie, ura, din orice motiv, intemeiat sau nu.
Va blesteama, platesc slujbe la biserica pentru distrugerea dumneavoastra, apeleaza la vrajitori aparuti din senin ca ciupercile dupa ploaie si care tot ce stiu este ca au nevoie de bani - de banii dumneavoastra evident sau de ai dusmanului dumneavoastra - nu conteaza.
Simptomele unei persoane care are farmece, vraji, deochi sau blesteme, sunt:
- o stare de nervozitate si profunde dureri de cap
- somn agitat, plin de cosmaruri
- stare de confuzie si deprimare
- caderea parului
- banii vin dar nu stau la dumneavoastra
- sunteti o persoana deosebita dar de mult timp fara partener de viata
- nimic nu va iese si aveti senzatia ca sunteti urmariti de ghinioane
Daca aveti cel putin doua simptome din cele descrise mai sus atunci puteti fi siguri ca aveti niste farmece pe care le-ati contactat pe parcursul vietii, intrand in conflict cu cineva sau le-ati mostenit de la parintii dumneavoastra sau de la ai partenerului de viata, deoarece se transmit pana la al saptelea neam, din generatie in generatie.
Foarte multi din oameni sunt de parere ca: "Eu nu am facut rau la nimeni". Nimic mai fals! O persoana care s-a razbunat astfel s-a simtit ofensata si a platit pe cineva sa faca rau.
Foarte multi spun: "Am fost la Biserici si Manastiri, dar fara rezultate...". Este normal: o paine nu se face doar cu faina, mai trebuie apa, drojdie, sare, cartofi pentru a iesi painea. Asa stau lucrurile si cu dezlegarile, trebuie sa mergeti intai la preot si la Biserica. Daca farmecele sunt minore se vor dezlega, daca insa nu se intampla nimic dupa slujbe, aveti nevoie de mai mult, adica "cu o mana de femeie s-au facut farmecele si tot asa vor fi dezlegate" - mai trebuie ca si dumneavoastra sa faceti un ritual la o anumita ora, intr-o anumita zi.
O alta intrebare pusa frecvent este: "Cine mi-a facut rau?". De obicei, cine va asteptati mai putin, insa nu are mare importanta cine v-a facut rau... Important este sa constientizati ce vi se intampla si sa va eliberati pentru totdeauna de aceste lucruri malefice care va blocheaza viata, fericirea, prosperitatea, linistea etc.
Dupa dezlegari va veti simti din nou cu adevarat puternici, plini de energie, va va reveni increderea in dumneavoastra si in oameni, va va disparea frica si teama de orice si oricine.
Rupeti cercul negativ din jurul dumneavoastra si efectele nu vor intarzia sa apara... Curaj!

Lumina din lumanari

Vraji cu lumanari

Materiale: pergament sul, de 2 toli latime si cat de lung vrei, un creion negru, o lumanare purpurie, ulei de care vrei, esenta de care vrei.
Curata si consacra toate materialele cu cele 4 elemente (pamant, aer, foc si apa).
Fa o lista cu toate datoriile pe pergament. Deseneaza o stea cu cinci colturi de izgonire pe spatele pergamentului. Graveaza o stea de izgonire pe lumanare. Pune sulul de pergament in suportul de lumanare, apoi fixeaza strans deasupra lumanarea. Gandeste-te la izgonirea datoriilor tale. Gandeste-te la sentimentul de fericire si usurare cand datoriile vor fi izgonite.
Aprinde lumanarea. Du lumanarea in partea de est si roaga Silfii sa trimita mesajul de izgonire a datoriilor in Univers, intr-un mod sigur si protector si cere ca prosperitatea sa se intoarca la tine in acelasi fel. Pune lumanarea inapoi pe altar si, cu propriile cuvinte, roag-o pe Juno sa alunge datoria si sa o inlocuiasca cu energie prospera.
Lasa lumanarea sa arda complet. Hartia va loa foc, asa ca ai grija ce tip de suport de lumanare folosesti (sticla se va sparge), iar uportul sa se afle pe o suprafata rezistenta la foc. In timp ce arde lumanarea, concentreaza-te asupra izgonirii datoriilor, sentimentelor tale de usurare si fericire si asupra viitoarei prosperitati.
Amesteca niste ulei de tamaduire, folosind:
-6 picaturi de ulei de levantica, 6 picaturi de ulei de camfor, 6 picaturi de ulei de rozmarin, 1/2 uncie de ulei de radacini (samburi de caise, jojoba, seminte de struguri, chiar si ulei de masline).
Unge o lumanare neagra, una rosie si una maro cu acest ulei de tamaduire. Lumanarea neagra este pentru absortia negativitatii (a bolii), cea rosie pentru putere si sanatate, iar cea maro este o lumanare "astrala" sau "semnificativa" pentru animal. Pune lumanarea maro intre cea neagra si cea rosie si fa un cerc de pietre in jurul acestui decor, folosind pietre sau cristale asociate cu vindecarea (ametist, cuart, agata, alegi tu ce crezi).Da-te cu putin ulei pe maini si freaca-le, lovindu-le si provocand astfel energia tamaduitoare, avand grija sa te concentrezi asupra ariilor in care simti durerea. Concentreaza-te asupra lumanarilor, continuand sa pastrezi contactul cu animalul tau de casa si vizualizand puterea de la lumanarea rosie se scurge in lumanarea maro si impingand toata boala in lumanarea neagra. Pune-te de acord cu Zeita si, dupa ce ai reusit sa vizualizezi toate cele de mai sus (si animalul!), spune:
"Zeita, cu atingerea tamaduitoare binecuvanteaza acest animal pe care-l iubim. Zeu/Zei/Zeita, cu fiarele de pe domeniul tau, inlatura boala! Vindeca durerea. Asa sa fie!"
Continua sa bati din palme pentru ca energia sa curga, pana cand veti simti ca vraja este implinita, apoi lasa-i animalului destul timp pentru a se odihni si vindeca. In mod evident, daca doresti sa efectuezi aceasta vraja intr-un cerc, este alegerea ta. Daca doresti sa continui vraja un numar de zile (cel putin 3 zile, sugerez) si animalul tau are un loc special in care se odihneste sau "traieste" (cum ar fi o cusca, etc.) inconjoara aceasta arie, daca este posibil, cu pietre, pune o lumanare rosie pe o parte si una neagra pe cealalta (unse cu ulei de tamaduire). Concentreaza-te asupra lumanarii rosii si proiecteaza-i energia in care sta animalul, vizualizand boala care este impinsa afara intr-o parte, de vreme ce nu are loc in alta parte, in lumanarea neagra. Freaca-te cu ulei pe maini si stropeste animalul de cate ori simti necesar.
Ai nevoie de: o lumanare alba, una albastra si una galbena. Aprinde-le in fata oglinzii si spune aceasta invocatie:
"Mai usoara, mai subtire, asa cum spun: Fa-mi marimea potrivita chiar in aceasta zi!"
Dupa ce ai terminat invocatia, toarna ceara din lumanari intr-un pahar mic cu un nou fitil repeta aceasta vraja zilnic, pana cand lumanarea s-a refacut. Arde noua lumanare pana cand se stinge singura sau o stinge vantul. Cand te simti supraponderala di nou, aprinde lumanarea si las-o sa se stinga singura.
Arde 7 lumanari albe la 7 p.m., intr-o seara de vineri. Pune o lumanare mai scurta intr-un ghiveci cu pamant. Dupa 10 minute, stinge toate lumanarile albe pe rand si lasa lumanarea mai scurta sa se stinga singura in pamant.
Aprinde o lumanare (de obicei se foloseste o lumanare alba de ceai sfintit) si pune-o pe pervazul ferestrei, peste noapte.
In acest mod, iti chemi iubirea.
Ritualurile cu lumanari exista de secole intregi. Aprinzi lumanarile, inchizi ochii in timp ce repeti vraja sau dorinta ta si vizualizezi cum se adevereste.
Reprezinta o combinatie de nevoie si dorinta si abilitatea de a vizualiza rezultatul.
Vrajile si ritualurile in care se ard lumanari sunt foarte usor de indeplinit si de cele mai multe ori au succes, daca sunt efectuate corect si crezi cu adevarat in ele. Diferitele culori ale lumanarilor au fiecare propriul lor simbolism. Vrajile cu lumanari pot fi foarte usoare sau foarte complicate. Totul depinde de cat timp ai la dispozitie pentru a acorda unui ritual.Poate fi la fel de usor ca aprinderea unei lumanari verzi si incantand apoi :" Bani, bani, veniti la mine!". De asemenea poate dura foarte mult timp si poate fi foarte complicat pe o perioada de mai multe zile, cu repozitionarea lumanarilor in fiecare zi. Alegerea ete intotdeauna a ta.
Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa obtii culoarea de lumanare corespunzatoare pentru dorinta ta particulara. Apoi trebuie sa ungi lumanarea cu ulei. Uleiul de masline este foarte bun.
Trebuie sa freci lumanarea cu ulei, dinspre mijloc catre capete. In timp ce faci acet lucru, trebuie sa te gandesti la scopul tau dorit.Apoi stai si mediteaza asupra dorintei tale, dupa ce ai aprins lumanarea, apoi citeste vraja sau incanteaza mantra specifica.
Nu ai nevoie de o vraja elaborata cu multe cuvinte mari sau cuvinte pe care nici macar nu stii sa le pronunti.Iti poti elabora singur vrajile sau ritualurile.Gandeste-te la dorinta ta, apoi concepe cateva versuri simple, care sa povesteasca despre dorinta ta. Nu trebuie sa rimeze neaparat. Este vorba doar despre puterea vointei, puterea gandirii pozitive si vizualizarea creativa. Daca poti face aceste lucruri, atunci vei trimite acele vibratii in univers si, intr-un final, ele se vor materializa.
Ai nevoie de o verigheta ( poate fi falsa) , un sirag sau colier. Poarta verigheta pe sirag, de fiecare data cand te intalnesti cu persoana si, curand dupa aceea, gandurile sale de casatorie se vor indrepta spre tine!
Lumina, ca toate lucrurile, vibreaza. Fiecare culoare vibreaza la o viteza diferita. Diferitele vibratii ale diferitelor culori pot fi folosite de catre creierul nostru in ritualurile pe care le efectuam pentru tamaduire, meditatie, magie sau orice alt lucru orim. Aceasta este numita magie practicata, deoarece folosim un element, de aceasta data lumina. Fiecare culoare reprezinta un principiu sau valoare. Culoarea unei lumanari este foarte importanta cand lucrezi cu magia sau practici un ritual. Mai jos este o lista a culorilor de lumanare si ceea ce semnifica fiecare.

Negru - ritualuri de meditatie, descrucisare si vraji de izgonire a raului si a energiei negative, izgonire, parasirea unei relatii, admiterea durerii si iertarea, protectia impotriva negativitatii, legare, schimbarea formei.

Albastru - soarta buna, deschiderea comunicarii blocate, intelepciune, protectie, inspiratie spirituala, calm, reasigurare, miscare blanda, elementul apa, creativitate, onoare, loialitate, pace, liniste, adevar, protectie in timpul somnului, proiectii astrale, vise, creeaza incredere, descopera adevarul, extinde orizonturile mentale, succes.

Maro - localizarea unui obiect pierdut, concentrarea, telepatia, protectia celor apropiati, pamant, protejarea caminului, protejarea animalelor de casa, bani, idei si echilibru, influenteaza prieteniile, favoruri speciale.

Auriu - influente cosmice, zeitati solare, Zeul, realizari materiale, bogatie, recunoastere si viata lunga.

Verde - Pamantul Mama, abundenta, fertilitate, copacul si planta magica, dezvoltare, elementul de pamant, scopuri personale, succes, noroc, prosperitate, tinerete, ambitie, lacomie si gelozie, Zeita, tamaduire, gradinarit, magia copacului, crestere, recolta buna, prosperitate, bani si noroc.

Portocaliu - teluri in afaceri, tranzactii imobiliare, ambitie, teluri in cariera, succes general, dreptate, probleme legale, vanzari, actiune, energie , fertilitate, dezvoltare creativa, stima de sine, incredere, ambundenta tuturor lucrurilor si energie.

Roz - iubire romantica, vointa buna planetara, tamaduirea emotiilor, pace, afectiune, dragoste, parteneriate de maturitate emotionala, ingrijire, hranire, prietenie, feminitate, idila, somn linistit, recastigarea increderii si atragerea de noi prieteni sau iubiti.

Purpuriu - manifestari fizice, tamaduire, puteri, succes, independenta, protectie.

Rosu - energie, forta, pasiune, curaj, elemente de foc, teluri in cariera, actiune rapida, patima, sangele Lunii, vibratie, forta conducatoare, iubire, feritilitate, razbunare, manie, curaj, magnetism, pasiune sexuala si potenta, supravietuire, sanatate fizica, forta, placere si puterea vointei.

Rosu inchis - influentarea oamenilor din locuri sus-puse, al treilea ochi, abilitate psihica, putere pirituala, auto-asigurare, cunoastere ascunsa, meditatie, lucrari postume, divinatie, calatorie astrala, protectie psihica.

Alb - spiritualitate, Zeita, pace, Eul superior, puritate, virginitate, consacrare, meditatie, exorcism, tamaduire, clarviziune, forta spirituala.
Mai intai ai nevoiesa cumperi o foaie de ceara dintr-un magazin artizanal sau de hobby-uri.
Tai-o in mai multe cioturi si umple o cana de cafea pe jumatate.Pune cana intr-un ghiveci cu apa. Nivelul apei nu trebuie sa fie mai inalt decat cana, deoarece apa va stropi sau va fierbe peste. Incalzeste ghiveciul cu apa si , cand ceara s-a transformat intr-un lichid aproape clar, foloseste o pereche de clesti pentru a o turna intr-un cadru.
Unii oameni isi fac singuri cadrul, din foaie de metal. Tine cadrul invers si suspenda un fitil cu o tija prelungita, lasandu-l sa atarne in jos, cu un capat numai bun de aprins. Este in regula sa folosesti o conserva goala de peste, pentru a crea candele sau poti experimenta si alte obiecte.
In functie de scopul tau, trebuie sa alegi culoarea lumanarii corespunzatoare sarcinii tale. Diferite culori reprezinta diferite lucruri. De exemplu, daca vrei sa faci o vraja pentru bani, arde o lumanare verde , deoarece verdele reprezinta bani (dar si alte lucruri).
Daca vrei iubire,foloseste o lumanare roz (sau rosie, daca vrei pofta trupeasca).
Ia lumanarea si inscrie pe ea dorintele tale, folosind reversul lamei unui cutit tocit. (poti folosi bagheta, dar merge si un cutit comun de bucatarie, daca nu ai bagheta).
Scrijeleste primele si ultimele initiale ale persoanei asupra careia vrei sa arunci vraja (sau propriile tale initiale, daca este pentru tine) la baza lumanarii, in aceeasi maniera.
Dupa ce ai inscris lumanarea, freac-o cu cenusa de esenta.
Aceasta inseamna baza, trunchi, mijloc, varf si fitil.
Daca doresti, cenusa esentei poate de asemenea sa corespunda scopului tau.
Pune lumanarea intr-un suport temeinic. (de preferinta de metal, sticla se poate sparge) si aprinde-o.
Lasa lumanarea sa arda intr-un loc sigur.Pentru acest lucru, lumanarea trebuie lasata sa arda de tot.
Optional: daca tu crezi ca ar ajuta, stai in fata lumanarii timp de cateva minute si concentreaza-te asupra scopului tau. Mediteaza.
Dupa ce lumanarea a ars, curata excesul de ceara de pe suportul de lumanare si arunca-l. Ar trebui sa treaca in jur de 24 de ore pentru ca vraja sa inceapa sa functioneze, in functie de scop.