duminică, 3 februarie 2013


Illuminati si sinistra aristocratie neagra a planetei.

 Illuminati-i sau „Iluminatii” reprezinta asa-numita elita planetara, grupul persoanelor care isi autoaroga suprematia asupra destinului umanitatii. Faptul ca au ales tocmai termenul „iluminat”, folosit in traditia spirituala pentru fiintele care au avut acces la anumite revelatii divine esentiale, nu este decat o dovada in plus a imensei arogante a Illuminati-lor. Aceasta grupare ultrasecreta are in mana fraiele planetei, iar singurul interes pe care il au in vedere cei care o alcatuiesc este propria lor prosperitate. Ei sunt cei care au pus la cale „Noua Ordine Mondiala” spre care ne indreptam cu pasi din ce in ce mai repezi in ultimii ani.

 Acesti oameni sunt principalii jucatori pe tabla de joc pe care ei insisi au configurat-o pe intreaga planeta. Cei mai bogati, influenti si puternici oameni de pe Pamant fac parte cu totii in principal din aceleasi 13 familii si sunt principalele personaje care conduc din umbra lumea. Aceste familii au creat Ordinul secret al Illuminati-lor si il controleaza in totalitate. Cu foarte putine exceptii, Illuminati-i sunt barbati. Ei sunt cei care iau deciziile, trag sforile si stabilesc regulile pe care trebuie sa le urmeze toate guvernele, presedintii, corporatiile si organizatiile internationale.

 Un grup ultrasecret reuneste cei mai puternici oameni din lume

 Illuminati sunt un grup ultrasecret care practica stiintele oculte; acest grup s-a structurat cu mii de ani in urma, desi informatii despre existenta sa au aparut numai de 2-300 de ani. „Iluminatii din Bavaria” nu reprezinta nicidecum originea acestui Ordin, asa cum afirma unii autori, ci o organizatie creata special la comada baronului Rotschild, pentru a-i deruta pe aceia care aflasera de existenta Illuminati-lor. Se afirma chiar ca fondatorul „Iluminatilor din Bavaria” a fost in cele din urma asasinat ritual ca pedeapsa pentru ca a continuat sa foloseasca denumirea de „iluminat” dupa desfiintarea acestei organizatii secrete.

 Illuminati-i ocupa cele mai inalte pozitii in toate ierarhiile existente, sunt cu totii extrem de bogati si se afla „deasupra legii”. Cu toate acestea, majoritatea dintre ei nu apar niciodata pe listele cunoscute de noi cu cei mai bogati oameni din lume. Ceea ce ii intereseaza pe ei nu este nicidecum sa fie cunoscuti, ci doar sa detina bogatiile si controlul planetei, precum si sa isi urmeze planurile de dominare a umanitatii.

 Liniile „de sange” ale arborilor genealogici ale celor 13 familii care controleaza Ordinul Illuminati merg inapoi cu mii de ani in urma. Din acest motiv, David Icke scrie in lucrarea „Secretul Suprem” ca aceste 13 familii alcatuiesc „o rasa de oameni care nu se incruciseaza decat intre ei (cu o linie genealogica aproape continua), un fel de „rasa in interiorul rasei”. Aceasta a fost creata in antichitate, in Orientul Mijlociu si in Orientul Apropiat. De-a lungul miilor de ani care au urmat, aceasta rasa si-a extins continuu puterile, acaparand practic intregul glob.[...] Practic, procesul a durat mii de ani. Structurile institutiilor moderne de control: guvernele, sistemul bancar, lumea afacerilor, armatele si mass-media nu au fost infiltrate de aceasta forta, ci au fost chiar create de ea, de la bun inceput.”

 Legaturi „de sange”: toate casele regale europene sunt inrudite

 Pentru a intelege aceste informatii care la prima vedere sunt socante, sa analizam un exemplu simplu: arborele genealogic al familiei Windsor. Actualmente in Europa majoritatea statelor sunt organizate ca republici si sunt conduse de un presedinte ales prin vot popular. in schimb, Belgia, Olanda, Marea Britanie, Suedia, Olanda, Danemarca si Norvegia sunt regate – fiind conduse de un rege sau de o regina. Descendentele regale, asa cum stim, sunt stabilite prin diverse legi sau reguli specifice in fiecare tara si nu sunt sub nici o forma sub incidenta unor decizii mai mult sau mai putin „democratice”.

 inainte de a deveni republici, si celelalte tari europene au fost regate sau imperii. Prin divizarea acestora si/sau rasturnarea de la putere a caselor regale sau imperiale prin revolutii, s-au format republicile europene de astazi.

 Actualul rege al Belgiei, regele Suediei si al Norvegiei, precum si reginele Marii Britaniei, Olandei si Danemarcei SUNT CU TOtII RUDE DE SaNGE, TRaGaNDU-SE DIN FAMILIA WINDSOR. Mai mult decat atat, ultimii regi care au fost inlaturati de la putere prin revolutii in Italia, Romania, Iugoslavia, Bulgaria si Grecia, faceau si ei parte din aceeasi familie Windsor, regasindu-se absolut toti in arborele ei genealogic. Cu siguranta aceasta nu poate fi o coincidenta!

 Forte oculte malefice si banii le sustin puterea

 Puterea pe care au ajuns sa o aiba Illuminati se bazeaza pe de o parte pe cunoasterea anumitor aspecte oculte si pe de alta parte pe forta banului prin care ei controleaza intreaga economie mondiala. Ei sunt cei care detin bancile internationale, afacerile cu petrol, cele mai importante corporatii din industrie si comert. Ei controleaza si manipuleaza politicienii si detin efectiv majoritatea guvernelor, sau macar le controleaza. Un exemplu foarte bun este modul in care se fac alegerile prezidentiale in majoritatea tarilor asa-zis democratice.

 Nu mai este un secret pentru nimeni ca acel candidat care dispune de cea mai consistenta sponsorizare este cel care castiga alegerile, cu extrem de rare exceptii. in acest mod, politica este controlata prin forta banului. De cele mai multe ori, Illuminati sustin principalii candidati doar pentru a fi siguri ca vor castiga. Acest mecanism simplu de control explica faptul ca in SUA, marea majoritate a presedintilor americani alesi „democratic” prin vot popular din 1776 si pana in prezent sunt inruditi intre ei. Toti acestia sunt rude de sange si prin urmare se poate afirma ca ei alcatuiesc un fel de „casa regala” sau dinastie.

 Illuminati-i urmaresc instaurarea Noii Ordini Mondiale, in care planeta va fi condusa de un unic guvern mondial, controlat de ei. in acest sens, in ultimele decade au avansat mai mult decat in sute de ani. Pentru sceptici, cel mai bun exemplu este crearea Uniunii Europene, care face ca toate tarile europene sa aiba un guvern unic – Comisia Europeana. Niciunul dintre adevaratii conducatori ai Europei de azi nu este ales si nu exista nici un mecanism efectiv prin care popoarele europene pot controla deciziile acestui guvern european.

 Cele 13 familii care alcatuiesc „aristocratia neagra” a planetei

 in istorie este binecunoscuta perioada neagra din istoria Venetiei si a Genovei in care asa-numita Aristocratie Neagra a preluat monopolul afacerilor (sec.XII). Interesant este ca descendentii acesteia detin si acum monopolurile legiferate in secolul XII si sunt adevaratii stapani ai Mafiei italiene. Ei se inrudesc cu cele mai bogate familii europene.

 Nucleul Illuminatilor il constituie cele 13 familii, cele mai bogate din lume, care alcatuiesc „aristocratia neagra” a planetei. Numele de „aristocratie neagra” asociat acestora vine din faptul ca metodele lor predilecte de actiune sunt uneltirile, minciunile, inselatoriile, crimele, terorismul, magia neagra (satanismul).

 Fritz Springmeier, in exelenta lucrare „Bloodlines of the Illuminati” (Liniile de sange ale Illuminati-lor) enumera aceste 13 familii ca facand parte din „Elita” planetara:
 1. Astor
 2. Bundy
 3. Collins
 4. DuPont
 5. Freeman
 6. Kennedy
 7. Li (China)
 8. Onassis
 9. Rockefeller
 10. Rothschild
 11. Russell
 12. van Duyn
 13. Merovingian (Casele Regale europene)

 Urmatoarele familii sunt de asemenea inrudite cu acestea (desigur ca mai exista sute de familii inrudite, dar ele sunt mai putin importante si influente):
 1. Reynolds
 2. Disney
 3. Krupp
 4. McDonald

 „in bataie de joc, pentru a imita cele 12 triburi biblice ale lui Dumnezeu, Satan si-a ales si el 12 familii, 12 linii de sange. Una dintre acestea era cea numita Ishmaeli, ai carei descendenti au pus la punct tehnicile de asasinare prin practici oculte de magie neagra . O alta linie are origine egipteana si este cea care a dezvoltat anumite practici druidice. O alta familie, orientala, a dezvoltat magia neagra orientala. O alta linie se tragea din Canaan si se numea Astarte, apoi si-a schimbat numele in Astorga, Ashdor, si apoi Astor. […] Daca primele 12 familii sunt imitatia celor 12 triburi iudaice, cea de-a 13-a este „copiata” dupa descendenta regala a lui Iisus insusi si este inrudita direct cu casa regala a lui David, careia ii apartinea acesta.” – Fritz Springmeier, „The Satanic Bloodlines”

 Dincolo de aceste considerente esoterice, Springmeier analizeaza in detaliu genealogia si afacerile celor 17 (13 + 4) familii mentionate, bazandu-se printre altele pe marturiile unor fosti Illuminati – aceia care au incercat sa paraseasca acest ordin criminal.

 Societatile secrete, instrumentul Illuminati-lor

 Desigur ca aceste informatii, precum si scopurile marsave ale Illuminati-lor sunt ascunse publicului larg – acesta este unul dintre motivele pentru care societatea moderna este impanzita de societati secrete. Putem chiar afirma ca toate societatile secrete care sunt structurate pe sistemul „initierilor oculte secrete” sunt controlate de catre Illuminati. Francmasoneria este cea mai cunoscuta astfel de grupare, dar nu este nicidecum unica.

 Controlul acestor societati secrete este realizat prin practici oculte de magie neagra. Fara exceptie, toate acestea sunt sataniste – adica „divinitatea” carora ei se inchina este Satana, chiar daca il numesc „Purtatorul de lumina” sau „Marele Arhitect”. Practicile de magie neagra sunt la originea tuturor tehnicilor de manipulare si influentare a maselor. Practic putem spune ca in acest mod planeta noastra este actualmente condusa si controlata prin magie neagra, desi masina de propaganda a avut grija sa indoctrineze oamenii cu ideea ca nu exista forte supranaturale, fenomene paranormale si nici un fel de magie.

 Bibliografie:
 Fritz Springmeier, „Bloodlines of the Illuminati”
 Fritz Springmeier, „The Satanic Bloodlines”,
 http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/the_satanic_bloodlines.htm
 Jan van Helsing: Organizatiile secrete si puterea lor in secolul XX, Alma, 1997
 http://www.illuminati-news.com
 Conspiracy encyclopedia, the encyclopdia of conspiracy theories, Chamberlain Books, 2005
 David Icke: Secretul Suprem, editura Daksha, 2006
 Vernon Staufer: New England and the Illuminati, Invisible College Press, 2005
 John Robison: Proofs of a Conspiracy Against All the Religionsand Governments of Europe Carried on in the Secret Meetings ofFreemasons, Illuminati and Reading Societies, Kessinger Publishing,2003
 Seth Payson: Proof of the Illuminati, Invisible College Press, 2003
 Robert A. Wilson : Masks of the Illuminati, Dell, 1990
 David Livingstone: Terrorism and the Illuminati: A Three Thousand Year History, BookSurge Publishing, 2007

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu