joi, 29 august 2013

SUFLETUL MEU PERECHE ESTI TU

Vi s-a întâmplat să vă daţi seama că o anumită persoană pe care aţi întâlnit-o vă completează şi întruneşte tot ceea ce vă lipsea până în acel moment? Aţi simţit că datorită acesteia vă simţiţi în sfârşit echilibraţi şi întregi? Un astfel de om se numeşte suflet-pereche. Sunt persoane pe care le întâlnim în drumul nostru şi care ne ajută să creştem şi să menţinem o balanţă în viaţă.
Viaţa este o călătorie spirituală, iar sufletele-pereche, aceşti parteneri echilibratori, vin la timpul şi la locul potrivit. Atracţia se realizează prin sincronicitate - ceea ce înseamnă că ceva va fi împărtăşit de ambele persoane - după care ele pot rămâne buni prieteni sau îşi pot urma calea mai departe, aşa cum face un profesor cu elevul său. În acest ultim caz, uşa va fi deschisă pentru o eventuală întâlnire în viitor. Rolul lor este de a rămâne până ce o anumită lecţie a fost predată şi învăţată. Cei doi protagonişti se simt atraşi unul de altul, sunt pe aceeaşi lungime de undă şi au multe lucruri în comun. Se recunosc rapid şi se simt relaxaţi şi fericiţi, de parcă s-ar cunoaşte de-o viaţă.
Fiecare e o jumătate, iar împreună se formează un tot
O asemenea persoană-pereche poate fi foarte aproape, chiar dacă nu aţi stabilit încă un contact. Puteţi să vă întâlniţi accidental, puteţi comunica la telefon sau prin intermediul internetului şi la un moment dat vă veţi întâlni şi veţi constata că sunteţi făcut unul pentru celălalt. Evenimentele se precipită, iar interesele comune vă atrag ca un magnet.
Partenerul-pereche poate avea orice vârstă, sex sau religie şi poate proveni din orice mediu în clipa în care vă intră în viaţă pentru a vă împărtăşi informaţiile şi experienţele de care aveţi nevoie pentru a vă îmbogăţi călătoria spirituală.
Deşi în general se întâlneşte situaţia în care se experimentează contactul cu un partener care aduce acea completare râvnită, în dragoste, în muncă, în familie sau printre prieteni, uneori sufletul-pereche poate fi cineva la care nici nu vă gândiţi. Acest lucru se întâmplă doar atunci când conştientizaţi că vă începeţi călătoria spirituală.
Frecvenţele relaţiei de prietenie depăşesc mediul fizic. Prietenii obişnuiţi sunt oamenii care se potrivesc stilului dumneavoastră, dar partenerii-pereche din tărâmul spiritual sunt diferiţi şi pot fi mult mai incitanţi. O dată ce sunteţi conectaţi, entuziasmul şi comunicarea de ambele părţi par a fi de neegalat de nicio altă persoană pe care aţi întâlnit-o până atunci. Vorbiţi pe aceeaşi frecvenţă, vă sprijiniţi să vă amintiţi cine sunteţi de fapt şi vă ajutaţi reciproc pentru a evolua. Este ca şi cum o persoană are o jumătate de bancnotă şi celălalt are altă jumătate, astfel se formează un întreg.
Vehicule spre alţi semeni
O persoană poate avea în viaţă mai mult de un asemenea partener, pentru că nimeni nu vă poate da toate răspunsurile. Fiecare se află pe drumul său spiritual unic, ne întâlnim unii cu alţii şi împărtăşim informaţii. Persoanele-pereche pot fi un alt aspect al experienţei sufletului în tărâmul fizic, dar în alt corp. Ele vă pot ajuta să vă perfecţionaţi, deoarece vin pentru a vă îmbogăţi experienţa într-un mod pozitiv.
Meditaţiile şi călătoriile spirituale pe care le veţi împărtăşi pot fi cele mai importante din viaţă. Aceşti parteneri sunt, de obicei, vehicule ce vă duc spre alţi semeni, pentru a evolua în conştienţă. Acest lucru poate crea un efect de pânză de păianjen în timp ce se creează conexiunile. Astfel, nu permiteţi sinelui să vă furnizeze sentimente de invidie sau de gelozie, deoarece acestea vor sta în calea evoluţiei spirituale. Faceţi în aşa fel încât toată această experienţă să fie amuzantă, relaxantă şi simplă, altfel veţi pierde oportunitatea de a „călători” mai departe.
Găsirea se face pe aceeaşi frecvenţă
Sufletele-pereche sunt cele pe care le-aţi întâlnit în trecut, în viaţa paralelă sau chiar pe care le veţi cunoaşte într-o existenţă viitoare. Ele pot fi aspecte ale experienţei sufletului la acelaşi moment, în alt corp, deoarece suntem fiinţe multidimensionale - sufletul trăieşte diverse experienţe, în mai multe realităţi, în acelaşi timp.
Entităţile tind deseori să se unească pentru a descurca anumite iţe sau pentru a trăi alte experienţe decât cele experimentate în alte părţi. De aceea, puteţi remarca faptul că vă simţiţi în mod inexplicabil atraşi de anumite persoane; acest lucru se datorează frecvenţei identice pe care vă aflaţi la acel moment.
Imaginea din oglindă
Sufletele-pereche pot fi prieteni apropiaţi, colegi, un profesor, un om aparent necunoscut, cineva care vă influenţează viaţa într-un fel sau altul. Ele joacă jocul emoţional-spiritual-fizic al celei de a treia dimensiuni cu persoana dumneavoastră.
De obicei, atrageţi persoane care arată aşa cum arătaţi în vieţile paralele sau în cele trecute. De exemplu, dacă sunteţi un bărbat care caută o parteneră, vă orientaţi după cineva care arată sau se poartă aşa cum aţi face dumneavoastră dacă aţi fi femeie - precum o imagine în oglindă. Partenerul ideal de viaţă este ceea ce sunteţi dumneavoastră de fapt. Şi asta pentru că suntem, instinctual, mereu în căutarea unui mod de a ne găsi pe noi înşine, de a ne descoperi.
Eliberaţi-vă mintea, rămâneţi deschişi
Oamenii cu care ne întovărăşim în călătoria noastră spirituală variază pe măsură ce învăţăm şi mergem mai departe. Dacă simţiţi că este timpul să îi întâlniţi şi ei sunt la fel de pregătiţi, sincronicitatea vă va uni negreşit. Însă, trebuie mai întâi să percepeţi dorinţa în suflet.
Multe persoane vor să aibă aventuri metafizice, dar nu au timp pentru aşa ceva din cauza vieţii lor sociale (serviciu, şcoală, familie sau alte obligaţii). Când sunteţi totuşi pregătiţi veţi găsi timp pentru aceasta, iar experienţa va fi uluitoare. Nimic nu poate fi mai incitant şi mai plăcut decât să întâlniţi oameni care se află pe aceeaşi lungime de undă din punct de vedere spiritual. Realizaţi că treceţi împreună prin ceva măreţ, ce vă va determina să fiţi mult mai conştienţi când experienţa va lua sfârşit. Totul poate fi asemănat cu un voiaj.
Dacă simţiţi asemenea suflete împrejur, dar nu le puteţi localiza, nu trebuie decât să vă eliberaţi mintea, să rămâneţi deschişi, să vă vedeţi ca pe un far în noapte, ce ghidează şi trimite mesaje. Ei vor veni pentru ajutor şi limpezire sau pentru ceva mai mult decât atât. Vă veţi recunoaşte unii pe alţii şi veţi merge împreună mai departe.
Este foarte important să recunoaşteţi aceşti mesageri şi mesajele lor atunci când apar. Dacă îi pierdeţi, cel mai probabil sufletul dumneavoastră va relua căutarea ori de câte ori este nevoie, până când mesajul este captat şi înţeles.
Scopul: echilibrarea şi evoluţia
Dacă partenerul este instabil din punct de vedere emoţional, nu veţi putea intra în echilibru cu el, va trebui să mergeţi imediat mai departe pentru a găsi persoana potrivită, deoarece există pericolul de a vă dezechilibra emoţional. Deci ţineţi cont că partenerii-pereche sunt alături pentru a vă ajuta să vă simţiţi bine şi să evoluaţi, nu pentru a vă destabiliza psihic.
• Partenerii care vă completează nu vă ies în cale pentru o idilă, aşa că nu vă lăsaţi furaţi de scenarii şi de fantezii romantice când deveniţi apropiaţi. Acest lucru se întâmplă foarte rar. Echilibrul este numele jocului. Poveştile de dragoste, de cele mai multe ori, nu fac altceva decât să complice lucrurile.

ATENTIE LA CE-I CE VOR SA PLECE.LUMINA DE DINCOLO

          Vă simţiţi epuizaţi, neîmpliniţi, nefericiţi? Dar cine nu se simte, mai ales în vremurile noastre, veţi zice... E adevărat, dar, dacă pe deasupra vi se întâmplă lucruri ciudate acasă, pe stradă, la serviciu, atunci e posibil să vorbim despre o persoană sau o locaţie bântuită. Chiar dacă unora li se poate părea SF, e cât se poate de adevărat. Altfel, de unde credeţi că se nasc toate poveştile de groază din jurul focului de tabără? Vise ciudate, lucruri care trosnesc, uşi ce se deschid singure Fiecare poveste e unică, aşa că şi semnele care duc către subiectul nostru pot fi dintre cele mai diverse. Uneori apar vise stranii, care vă tulbură somnul, alteori observaţi că dispar lucruri din casă, lucruri care, după câteva zile, reapar în acelaşi loc unde le-aţi văzut ultima oară, deşi le-aţi căutat acolo de un milion de ori, singur/ă sau cu cineva din familie. Ba, şi mai rău, există situaţii în care tablourile se mişcă pe pereţi - deşi afară nu e cutremur, când uşile dulapurilor se deschid singure, cazuri foarte frecvente în care mobila trosneşte din toate încheieturile sau, mai rar, se poate întâmpla ca paharul din care beţi să vi se spargă în faţă în timp ce vă uitaţi la el, fără să-l fi atins nimeni. Cam ciudat, nu? Aşa s-ar părea, dar sunt lucruri care se întâmplă indiferent de voia noastră. Case şi persoane bântuite De regulă, începutul e mai uşor, adică semnele de care vă vorbesc sunt extrem de subtile la început, pentru ca, pe măsură ce ne obişnuim cu ele şi ne spunem că fac parte din normalitate, să ia amploare mai mult şi mai mult, şi mai mult. Şi-atunci fiţi sigur că ceva vă urmăreşte, că vorbim despre un loc sau despre o persoană bântuită, un loc în care există spirite care nu şi-au găsit pacea şi liniştea şi nu au plecat în Lumină. Au rămas captive în această zonă de vibraţie joasă, având încă nevoi sau treburi nerezolvate în timpul vieţii. Fiind de natură imaterială, nu şi le pot satisface sau rezolva singure, de aceea de cele mai multe ori ajung să se manifeste în acest fel pentru a atrage atenţia, pentru a cere ajutor. În general, nu trebuie să vă temeţi. Dacă vă ştiţi cu conştiinţa împăcată nu au de ce să vă facă rău. Însă e important să luaţi măsuri. De exemplu, o dată ce vă mutaţi într-o casă e bine să ştiţi tot istoricul ei, să o curăţaţi şi să o umpleţi de energie pozitivă, fiindcă ea poate fi bântuită, iar lucrul ăsta nu vă poate face decât rău. Unii oameni încep să se teamă de întuneric din cauza scârţâitului mobilei care se aude la miezul nopţii, alţii nu pot dormi într-o anumită cameră, şi aşa mai departe. Iar, cu timpul, aceste probleme şi temeri neexteriorizate şi nerezolvate nu pot duce decât la alte probleme. Uneori e vorba despre probleme personale, alteori despre sănătate. Când mobila ia foc din senin… Dacă tot nu v-aţi convins despre ce vorbesc, am să vă dau un exemplu concret, unul dintre multele pe care le-am trăit pe pielea mea. Se întâmpla cu mulţi ani în urmă, pe când eram în delegaţie într-un orăşel din ţară. Gazdele mele, nişte cunoştinţe vechi, m-au cazat cu drag la ele acasă, dar în acelaşi timp m-au avertizat că dormitorul în care voi sta peste noapte nu e locuit de fel, pentru că acolo se întâmplă lucruri stranii. Fără niciun factor obiectiv, în încăperea respectivă mobila lua foc din când în când, iar urmele se puteau observa clar pe rafturile bibliotecii, pe măsuţa unde odată a stat un televizor sau pe canapea. Îmi amintesc ca şi cum ar fi fost ieri: erau urme circulare de arsură, uniforme, de aceeaşi formă şi culoare. Gazdele ştiau, în sinea lor, că acolo se petrece ceva ciudat, dar nu îndrăzneau să recunoască. Aşa că eu, rămasă singură în dormitor, am procedat la analiza acestui caz pe cont propriu. Ca o paranteză, asta poate face oricine are o ansă, dar când e vorba despre cazuri mai grave e nevoie totuşi de flerul unui parapsiholog, care să poată trece graniţa dincolo şi să descopere problema. … un spirit se „piteşte” într-o glastră Aşadar, în urma cercetărilor am constatat că în acea încăpere rămăsese un spirit din categoria celor „neliniştite”, un spirit care încerca să atragă atenţia, care cerea ajutor. Mai mult, prin metode radiestezice am putut „detecta” spiritul respectiv, care era prezent în cameră şi „locuia” într-o glastră, pe un raft al bibliotecii. Analizând în continuare cazul, a reieşit că spiritul era al unei fete care murise într-un incendiu în cartierul de case care existase acolo înainte de construirea blocului cu pricina, unde eram cazată eu. Mărturiile, cheia ce rezolvă misterul Ştiind că oamenii, în general, sunt neîncrezători, nu le-am spus toată versiunea mea acelor cunoştinţe, ci le-am îndrumat să facă propria cercetare. Doar i-am întărâtat să răscolească trecutul, să vadă dacă nu cumva a fost vreun incendiu în zonă în trecut. Şi... surpriză! Un preot bătrân care slujea la biserica din cartier şi-a amintit de grozăvia incendiului care avusese loc cu ani buni în urmă, incendiu în care murise o fată. Mergând mai departe cu analiza, am recomandat proprietarilor să dea apă de pomană pentru spiritul acelei fete. De ce apă? Fiindcă ea stinge focul, nu? După aceea a mai urmat o sfinţire a casei, şi toate problemele acelei familii au dispărut ca prin minune. În concluzie, fiecare om are problemele sale: unele de sănătate, altele de viaţă, de iubire, dar toate se rezolvă, chiar dacă unele mai uşor, iar altele mai greu. Şi asta pentru că LUMINA va birui întotdeauna în vieţile noastre.

marți, 12 februarie 2013

lumea de dincolo!!!

Exista oare lumea de dincolo? Este o întrebare care si-o pune, nu o data, în viata pamanteana, orice om. Cu cat ne aflam pe o treapta spirituala mai înalta, cu atat simtim mai pregnant existenta acelei lumi nevazuta noua. Insa, iata ca si oamenii de stiinta, zona în care abunda scepticismul legat de acest subiect, în urma cercetarilor au gasit dovezi ale existentei acestei lumi vesnice. Doctorul în medicina Jeffrey Long si Paul Perry, în cartea “Evidence of the Afterlife: The Science of Near-Death Experience”, aparuta în limba romana sub titlul “Dovezi referitoare la lumea de dincolo”, la Editura Adevar Divin, Brasov, 2012, aduc argumente legate de aceasta problema. In continuare, expun concluziile interesante ale cercetarilor efectuate de acestia, concluzii prezentate în cartea lor. 1. Din punct de vedere medical, este imposibil sa se traiasca o experienta lucida în starea de inconstienta sau moarte clinica. Persoanele care se afla în apropierea mortii sunt de regula inconstiente si de multe ori pot fi declarate moarte clinic, în sensul ca numai respira, iar inima lor nu mai bate. In momentul cand inima înceteaza sa mai bata, creierul nu mai primeste nici un pic de sange. La aproximativ 10-15 secunde dupa oprirea fluxului sanguin catre creier, activitatea cerebrala înceteaza. Atunci cand activitatea cerebrala se opreste, sinusoida de pe ecranul electroencefalografului devine orizontala. Oamenii care se afla în aceasta stare sunt, în general, inconstienti, iar inconstienta este definita, prin excelenta, ca incapacitatea de a mai avea vreo experienta constienta organizata. Cu toate acestea, persoane aflate în aceasta stare descriu, atunci cand revin la realitate, experiente perfect organizate traite într-o stare de luciditate extrema. Medical, acest lucru este inexplicabil. 2. Persoanele care traiesc o experienta în apropierea mortii aud si vad într-o stare decorporalizata (experienta extracorporala), iar lucrurile percepute de ele se dovedesc de cele mai multe ori corecte. Starea extracorporala reprezinta primul element care apare în majoritatea experientelor din apropierea mortii. Persoanele care traiesc astfel de experiente descriu evenimente pe care nu ar mai fi trebuit sa le poata vedea pentru ca sunt inconstiente, iar acest fel de evenimente se petrec undeva departe de corpul lor fizic. Acestea îsi vad propriul corp, în starea de inconstienta sau vad eforturile medicilor de resuscitare a lor, fapte ce au fost certificate ulterior. 3. Experientele din apropierea mortii se petrec, de regula, atunci cand pacientul se afla sub anestezie, situatie în care constiinta nu ar mai trebui sa fie activa. In timpul anesteziei generale niciun om nu ar trebui sa aiba vreo experienta lucida, ca sa nu mai vorbim de o stare de constiinta superioara starii de veghe. 4. Exista persoane oarbe care traiesc experiente în apropierea mortii. Ele nu au aceleasi perceptii vizuale ca si vazatorii. Nevazatorii nascuti orbi nu au nicio reprezentare vizuala a lumii în care traim. Acesti oamenii înteleg lumea doar prin perceptiile lor auditive, sau prin cele oferite de simtul atingerii, mirosului si gustului. Visele lor nu includ niciodata imagini, ci doar celelalte tipuri de perceptii. Totusi, atunci cand o astfel de persoana traieste o experienta în apropierea mortii, s-a constatat ca are aceleasi perceptii puternic vizuale ca si ceilalti oameni. 5. Retrospectiva vietii, din timpul unei experiente din apropierea mortii, reflecta cu acuratete evenimentele reale petrecute în viata pe care o traieste persoana însa, include si evenimente de mult uitate. Unele persoane revad doar crampeie din viata lor, în timp ce altele traiesc o retrospectiva panoramica a întregii lor vieti. 6. Practic toate fiintele întalnite în timpul unei experiente din apropierea mortii sunt decedate în momentul producerii acesteia, iar marea majoritate sunt rude, prieteni sau alte cunostinte. Cand o persoana, care traieste o experienta din apropierea mortii, întalneste alti oameni pe care i-a cunoscut în timpul vietii sale, acestia sunt inevitabil decedati în momentul producerii experientei. In halucinatii sau vise pot fi întalnite si persoane care sunt în viata, în preajma mortii nu se întampla acest lucru. Foarte multe persoane care traiesc experiente din apropierea mortii întalnesc fiinte care le par familiare, dar pe care nu le recunosc. Ele descopera mai tarziu identitatea acestora, de pilda prin examinarea unor vechi fotografii de familie. Dar, la o data ulterioara producerii experientei din apropierea mortii. 7. Similitudinea izbitoare care exista între experientele din apropierea mortii pe care le traiesc copiii cu varste foarte mici si adultii, sugereaza ca aceste experiente nu au nimic de-a face cu convingerile preexistente ale celor implicati. Copiii cu varste mai mici de sase ani, traiesc astfel de experiente care includ aceleasi elemente regasite si la adulti. Copiii nu au auzit vorbindu-se despre aceste experimente, ei nestiind nimic despre retrospectiva vietii, despre existenta tunelului catre lumina, despre experientele extracorporale, etc. Prima data, în viata lor, cand iau contact cu aceste elemente este momentul în care se petrece experienta. 8. Uimitoarele similitudini care exista între experientele din apropierea mortii, ale persoanelor din întreaga lume, reprezinta o alta dovada ferma ca aceste evenimente sunt cat se poate de reale. Exista o analogie simpla care ilustreaza acest lucru: daca o persoana din Statele Unite, una din Spania si una din Mexic merg la Paris, toate vad Turnul Eiffel. Singurele diferente între relatarile lor tin de detalii, nu de esenta. Acelasi lucru este valabil si pentru oamenii din culturi diferite care traiesc astfel de experiente. Exista însa, diferente între maniera de a descrie aceleasi evenimente de catre anumite populatii sau altele, dar între ele exista asemanari uluitoare. 9. Persoanele care traiesc experiente din apropierea mortii sunt transformate, în modul lor de a fi, de experienta traita, adeseori pentru totdeauna. Dupa aceste experiente apar efecte pe termen lung atat naturale, cat si supranaturale. Intre cele naturale se numara diminuarea fricii de moarte si amplificarea credintei în lumea de dincolo. Multe dintre aceste persoane devin mai pline de iubire atunci cand interactioneaza cu semenii lor, ele schimbandu-si profund elemente din personalitate, în primul rand, în sensul ca devin mai bune. Printre efectele supranaturale se numara primirea de diferite, asa-zise, daruri paranormale. Studiul celor doi autori evidentiaza ca 43% dintre cei intervievati au ramas cu astfel de puteri neobisnuite în urma experientei lor, puteri pe care nu le aveau înaintea acesteia. Cele mai uimitoare transformari sunt de obicei cele fizice, îndeosebi vindecarile neasteptate ale unor oameni bolnavi fizic sau psihic. Concluzionand, fiecare categorie de dovezi, din cele enumerate mai sus, confirma cu putere existenta unei vieti de apoi, dar împreuna cele noua categorii reprezinta o dovada absoluta a existentei lumii de dincolo, afirma autorii. La fel de important este si aspectul spiritual al experientelor din apropierea mortii, care raspunde la întrebarile puse de omenire legate de existenta ei pe acest pamant, precum si de existenta vietii de apoi.

duminică, 3 februarie 2013


Experimente Secrete: Porti In Timp Si Lumi Paralele


Construirea unei masini care calatoreste in timp sau simpla calatorie in timp este pentru multi doar un produs al unei imaginatii bogate. S-a incercat de-a lungul timpului realizarea unei calatorii in timp? Unii spun ca da iar altii o considera pura inventie. Experimentele realizate de americani si rusi sau fenomenele naturale care au facut posibila calatoria in timp sunt reale? Iata cateva din aceste “legende” sau poate fapte reale relatate de-a lungul timpului:
Experimentul Philadelphia

- proiectul ultra secret al Marinei Americane realizat in 28 oct. 1943 cand s-a deschis accidental o “poarta in timp” de 40 ani – echipajul navei U.S.S. Eldrige a disparut, revenind vizibil marcati iar un numar destul de mare nu au supravietuit “prezentului” si au disparut definitiv;
- dr. John Von Neumann, savant in domeniul informaticii si fizicii a declarat ca membrii echipajului au fost scosi din punctul lor de referinta temporala, afectandu-le orientarea in spatiu si timp, fapt declansat de campurile electromagnetice care au produs invizibilitatea navei si care au afectat structura biologica a organismului uman.
Proiectul Montauk

- a fost initiat de catre dr. Newmann si a fost bazat pe rezultatele experimentului Philadelphia;
- in cadrul acestui proiect a fost inventat “scaunul psihotropic”;
- “scaunul psihotropic” folosit de un medium deschidea porti temporale, calatorind prin tuneluri spiralate care-l absorbeau dintr-un loc si il aruncau in altul.
Vortexul din Antarctica

- in 27 ian. 1996 doua echipe de cercetatori americani si britanici au observat ca pe timp de furtuna “cerurile s-au deschis” si a aparut un nor spiralat de ceata gri, ca un vortex care statea pe loc si nu isi schimba forma;
- cercetatorii au lansat un balon meteorologic ancorat cu un cablu de siguranta care a fost absorbit de nor;
- balonul a fost lansat de mai multe ori dar de fiecare data ceasul din balon indica acelasi an la recuperarea lui: 1965;
- acest fenomen a fost numit “poarta timpului”.
Experimentul Cernobrov

- Vadim Cernobrov, absolvent al Institutului de Aviatie din Moscova – sectia Aerospatiale, a alcatuit in anii ’80 un grup de cercetatori si a cautat in muntii Rusiei anomalii electromagnetice din care se formeaza vortexuri naturale;
- dupa aceste expeditii de cautare a vortexurilor naturale Cernobrov a construit o masina a timpului;
- aceasta masina obtinea artificial caracteristicile electromagnetice din zonele pe care le-a studiat;
- Cernobrov a facut experimente utilizand insecte si soareci drept cobai dar care nu au supravietuit ajungandu-se la concluzia ca timpul se consuma neuniform in diferite parti ale corpului cauzand astfel moartea si obligand oamenii de stiinta sa efectueze nenumarate reglaje;
- primul succes realizat in cadrul experimentului a fost atunci cand au trimis in timp un catel care a supravietuit 108 minute in modulul timpului dar care s-a comportat ca si cum ar avea raie dupa ce s-a intors;
- ultimele experimente au fost realizate pe oameni, noua oameni de stiinta printre care si Cernobrov au calatorit in timp intre 5 si maximum 30 minute;
- subiectii acestui experiment au declarat ca au simtit o usoara aritmie si au vazut “stele verzi”;
- Cernobrov a declarat: Am ajuns la concluzia ca timpul este tridimensional si ca putem sa ne miscam inainte si inapoi cu un vehicul adecvat.;
- in data de 30 aug. 1989 a fost testat un modul al timpului care cantarea 780 tone intr-un arhipelag, rezultand o experienta bizara. La bordul acestui modul se aflau trei cercetatori care au asistat la o explozie inexplicabila care a distrus arhipelagul. Cercetatorii au supravietuit acestei explozii iar ultimele informatii de la bord indica coliziunea cu un obiect foarte dur dintr-o lume paralela care a distrus sectorul de propulsie al modulului. Se pare ca exista o inregistrare a cercetatorilor care au luat parte la acest experiment in arhiva secreta a armatei: Devenim transparenti, putem sa ne vedem oasele si venele, toate obiectele ne apar duble, este foarte intuneric afara, mai avem oxigen doar pentru 43 ore, dar nu ne mai putem intoarce.
Vortexuri Naturale

- acestea exista si la noi, se pare, in muntii Buzaului;
- in anii ’80 in zona lacului Gotes cercetatorii romani au constatat existenta unor vortexuri naturale;
- in aceasta zona se presupune ca se deschid in mod natural porti temporale in care sunt absorbiti oameni si au aparut diverse relatari cu privire la disparitii ciudate.
Ceata Albastra

- este unul din cele mai neobisnuite fenomene care absorb fiintele prinse sub ea si le arunca in alte zone;
- acest fenomen a fost studiat de armata in cadrul unui experiment in care un subiect uman s-a oferit voluntar sa se lase absorbit de ceata albastra – acesta a disparut si a fost gasit dupa o ora la cateva sute de metrii de locul in care disparuse si era incapabil sa vorbeasca;
- dupa ce si-a revenit subiectul a declarat ca a fost aspirat intr-un tunel turbionar de culoare gri in capatul caruia se afla o radiatie luminoasa de 300.000 grade Kelvin, a vazut oameni ciudati care pareau ca ratacesc “pierduti in spatiu si timp” si a presupus ca nu a disparut mai mult de o fractiune de secunda dar defapt disparuse aproape o ora;
- dupa experiment subiectul a slabit 8 kilograme si in unele momente vedea imaginile inversate;
- in urma mai multor experimente s-au descoperit urmatoarele lucruri despre ceata albastra: are 28.000 grade Kelvin, este insotita de o concentrare a sunetelor cu o frecventa foarte joasa de doar 3.4 Hz, are un zgomot de fond foarte suparator pentru fiintele vii iar in tunelul energetic care absoarbe fiintele timpul se dilata deschizandu-se o “poarta” energetica spre un univers paralel.
Aceste experimente par desprinse dintr-un film S.F. dar peste 10, 30 sau 50 ani poate ni se vor parea o joaca de copiii. Cate beneficii dar si cate neplaceri ar putea cauza dominarea timpului? Noi spunem ca raspunsul se afla in viitor.
Voi ce parere aveti despre toate aceste experimente si viitorul acestei tehnologii?

MARILE SECRETE ALE LUMII: Crezi ca ai propria ta credinta ,religie?Când po...

MARILE SECRETE ALE LUMII: Crezi ca ai propria ta credinta ,religie?

Când po...
: Crezi ca ai propria ta credinta ,religie? Când poţi spune despre un om că are o anumită religie – religia “X”?  De la bun început trebuie...

Crezi ca ai propria ta credinta ,religie?

Când poţi spune despre un om că are o anumită religie – religia “X”?
 De la bun început trebuie să plecăm de la principiul individualismului – doar tu poţi determina dacă ai o religie, iar dacă ai, care este aceasta.
 Nu pot să decidă alţii pentru tine, iar un trecerea printr-un ritual (botezul) sau apartenenţa la un anumit grup (popor) nu înseamnă absolut nimic!
 Dar oare ajunge ca un om să declare că “eu sunt X” şi gata, chiar e?
Ce facem atunci când unul se declară ferm convins că e “X”, dar la o analiză mai atentă se dovedeşte că habar nu are cu ce se mănâncă religia “X”, sau nici nu ar ridica un deget pentru a îndeplini o poruncă a acelei religii?
 Mărturia sa “de credinţă” mai are vreo valoare?
Intervine încă o problemă – care este definiţia corectă a unei religii?
 Fiecare religios consideră că el cunoaşte imaginea “adevăratului credincios”, iar această imagine diferă de la om la om sau de la grup la grup.
 Un sectant care crede că lumea are 6000 de ani şi că predicatorul de la casa lui de rugăciune “vorbeşte în limbi”, se consideră creştin.
 Astronomul Vaticanului care afirmă că Pământul are 13.6 miliarde de ani, iar evoluţia este validă se consideră creştin.
 Diferenţele sunt enorme, deci care e “adevăratul” creştin?
 Pe de o parte, sectantul e mai apropiat de Biblie.
 Pe de altă parte omul de ştiinţă e mai apropiat de porunca “să nu minţi”.
Oricând poţi găsi motive pentru care o persoană e eligibilă sau nu eligibilă să fie etichetată într-un anume fel.
Simpla declaraţie nu ajunge. Degeaba te declari “X” dacă nu ştii ce înseamnă “X” şi mai important, dacă nu acţionezi în numele religiei “X”.
Ultima propoziţie pare a fi cheia. Dacă te declari şi întreprinzi acţiuni în numele religiei “X” ce pot fi justificate în acel context, atunci poţi fi numit “X”.
Degeaba unele versete dintr-o carte sfântă interzic crima dacă ea poate fi “justificată” prin interpretarea/raţionalizarea altor versete. Ăsta e doar un exemplu.
Deci cine e “adevăratul creştin”? Cel care a ars oameni pe rug sau cel care face milostenie? Păi ambii sunt. Nu e vina lor că cartea sfântă a creştinismului poate fi folosită în justificarea ambelor comportamente. Vina lor este că n-au realizat acest lucru la timp.
VRĂJITORIA, O SABlE CU DOUĂ TĂIŞURI


A V E R T I S M E N T
Vrăjitoria există din timpuri imemoriale. În ciuda progresului civilizaţiei umane, practicile de manipulare a semenilor s-au păstrat şi diversificat, multe dintre ele dovedind o regretabilă eficacitate. Nu este vorba despre superstiţii sau autosugestie; din nefericire pentru noi toţi, ritualurile magice posedă o forţă reală.
Vrăjitoria este la ora actuală un fenomen de masă . Efectele sale sunt devastatoare pentru vieţile multor oameni. Nu există un control social sau mijloace legale de combatere a ei. Totuşi, spre norocul nostru, al tuturor, influenţele nefaste ale vrăjitoriei pot fi respinse prin Puterea lui Dumnezeu şi a îngerilor Săi.
Precum terifianta contaminare radioactivă, îndeletnicirile vrăjitoreşti, deşi nu sunt întotdeauna vizibile cu ochiul liber, poluează cumplit minţile şi sufletele oamenilor, degradându-le până şi trupurile. Nutrim speranţa că indivizii tentaţi de a face un astfel de "pact cu Diavolul" vor înţelege că această iniţiativă este nu numai condamnabilă, ci chiar periculoasă pentru ei şi pentru cei ce le sunt dragi. Tot răul la care devin complici se va întoarce, mai devreme sau mai târziu, împotriva lor...

AGRESIUNEA PSIHICĂ
În vremurile de astăzi nu mai este elegant să loveşti cu pumnul sau cu bâta pentru a-ţi satisface interesele. În schimb, a luat o amploare greu de controlat aşa-numita “agresiune psihică”. Aceasta izvorăşte din adâncul sentimentelor de ură, invidie, răzbunare sau, pur şi simplu, din setea de a provoca răul cuiva, fără riscul ca agresorul să fie descoperit şi pedepsit.
Din punct de vedere spiritual, răul este o energie întunecată, care, provenind din anumite surse, are posibilitatea de a se răspândi rapid în atmosfera psihică, infestând-o. După cum aerul este indispensabil plămânilor, atmosfera psiho-mentală hrăneşte mintea cu idei, emoţii, intenţii. Poluarea gândurilor, a sentimentelor, este un fenomen la fel de real şi grav ca şi poluarea aerului. Agresorul psihic preia din spaţiu o mare cantitate de energie malefică, pe care o dirijeaza asupra victimei. Acest flux energetic otrăvitor invadează organismul fiinţei agresate, tulburându-i funcţiile vitale, psihice, mentale.
La baza atacurilor psihice pot sta motive diverse, unele de-a dreptul naive, altele îngrijorător de grave. Printre acestea se află : lipsa de loialitate între concurenţi ; setea de parvenire prin distrugerea colegilor competenţi ; dorinţa de a ieşi în evidenţă cu orice preţ ; complexul culpabilităţii, persistând ca o obsesie periculoasă în mintea celui ce atacă ; răutatea specific femeiască, manifestată atunci când apar rivale atrăgătoare ; lupta bărbaţilor pentru a li se recunoaşte inteligenţa şi farmecul viril ; tendinţa de eliminare a adversarilor politici ; răzbunarea unor conducători pe supuşii recalcitranţi ; practica anihilării celor consideraţi duşmani, pe fronturile vizibile şi invizibile ale veşnicelor războaie ; lupta dintre diversele doctrine politice, filozofice, religioase, etnice ; neobosita concurenţă între agenţii secreţi ; setea de câştiguri băneşti a “specialiştilor” în magie neagră.

MAGIA NEAGRĂ
Agresiunea psihică prin magie neagră (vrăjitoria) se aplică în mod direct sau indirect asupra oamenilor, folosindu-se ca armă principală emisia telepatică distructivă.
Atacul psihic direct are loc atunci când victima se află în faţa agresorului. Acesta acţionează pur mental sau combinând influenţa mentală cu manipularea unor obiecte şi vietăţi, cum ar fi : lumânări colorate în negru, brun, cenuşiu, verde murdar, roşu sângeriu spre brun, galben-bej închis etc ; animale vii sau moarte (şoareci, şobolani, pisici, câini, broaşte, şopârle etc) ; crucifixe din lemn sau os, vopsite în culori închise ; scoici necurăţate, cu interiorul putred ; păsări (găini, bufniţe, pescăruşi ş.a. , în funcţie de zona geografică) ; obiecte de tortură pentru fiinţele sortite sacrificării (foarfeci, cuţite, cleşti folosiţi la scoaterea ochilor şi a măruntaielor, nuiele pentru lovirea victimelor, topoare mici etc).
Prin sacrificarea vietăţilor nevinovate se aduc ofrande unor entităţi inferioare (slab dezvoltate informaţional), supranumite “duhurile Iadului” (demonii). Acestea, satisfăcute prin cruzimea sacrificării unor fiinţe inocente şi slab protejate, devin înţelegătoare şi oarecum docile, executând cererile vrăjitorilor de a provoca suferinţe oamenilor-ţintă. Victima poate fi adusă în casa agresorului sau agresorul, în casa victimei, care, de obicei, se află în stare de inconştienţă (beată, drogată sau hipnotizată).
Atacul psihic indirect se execută în absenţa victimei, care, de obicei, nu are cunoştinţă despre ceea ce i se întâmplă. În majoritatea cazurilor, ea nu află niciodată că, într-o anumită perioadă a vieţii sale, s-a aflat sub incidenţa unor emisii energetice agresive şi distructive. Metodele practice sunt aproape aceleaşi ca la atacul direct. Lor li se adaugă aşa-zisele ”descântece ale depărtării”, care se deosebesc mult de cele folosite în faţa victimei. Acestea din urmă sunt ceva mai blânde, pentru ca nu cumva persoana agresată să moară în timpul ritualului, fapt ce le-ar aduce grave complicaţii celor aflaţi de faţă.
Rezultatele aplicării acestor practici de influenţare a biocâmpurilor umane sunt imprevizibile. Nici vrăjitorul însuşi nu poate garanta efectul “optim” al acţiunilor sale. De la un caz la altul, acesta are o intensitate maximă, medie sau aproape nulă. De multe ori, agresorului îi scapă acţiunea de sub control, făcând, în mod inutil, multe victime, fără a-şi putea atinge scopul propus.
Majoritatea oamenilor rezistă agresiunilor psihice, mai ales dacă ele sunt programate pe termen relativ scurt (o lună, 3 luni, 6 luni). Atacurile programate pe termen lung (ani de zile sau toată viaţa) şi cele repetate la anumite intervale de timp (calculate după norme ştiute numai de către practicieni) pot avea consecinţe deosebit de grave.
Oricare dintre aceste două tipuri de agresiuni psihice ar fi folosit, dacă agresorul are “talentul Satanei”, victima va suferi enorm din punct de vedere fizic şi psihic. Din nefericire, astfel de agresiuni sunt arareori pedepsite şi numai acolo unde există legi pentru judecarea vinovaţilor prinşi asupra faptului.

VRĂJITORIA - OTRĂVITĂ  PORŢIE DE LIBERTATE
Răul de pe lumea aceasta nu se datorează doar prostiei şi slăbiciunilor omeneşti. El este efectul energiilor vehiculate de entităţile malefice invizibile. Acestea îi îndeamnă pe oameni să producă mult rău în ei înşişi, dar şi în jurul lor. Unele persoane sunt foarte receptive la intenţiile negative care li se sugerează “pe nevăzute” şi le pun în practică fără să regrete. O problemă arzătoare a demonilor este cum să le domine vieţile celor ce slujesc Binele şi ascultă vocile curate ale îngerilor lui Dumnezeu. Aici joacă un rol important vrăjitoria.
Vrăjitorul este un colaborator de nădejde, puternic şi instruit înspre rău, al lui Satan. Profitând de interesele meschine şi patimile omeneşti, el trimite energii perverse către victimele indicate de clienţi, transformându-le viaţa într-un coşmar. Astfel, vrăjitorul, prin biocâmpul şi capacităţile sale mentale, amplifică ideile satanice, distructive. Cu scopul de a-şi concretiza intenţiile murdare, el se foloseşte de spiritele negre pentru a-şi satisface clienţii. Dar şi forţele Întunericului profită de talentele lui pentru a-şi împlini planul strategic de distrugere a lumii (suferinţe din belşug, pentru cât mai multe fiinţe nevinovate).
Practica vrăjitoriei are o mare răspândire în România, lucru trist, recunoscut cu îngrijorare şi de către unii slujitori ai Bisericii. Părintele exorcist Ilarion Argatu, de la Mânăstirea Cernica (Dumnezeu să-l odihnească în pace!) se mira adeseori de amploarea acestor îndeletniciri blestemate. Sfinţia-sa spunea că la începutul carierei sale duhovniceşti, prin anii ‘30, arareori se putea auzi de asemenea fapte. Astăzi, influenţa vrăjitoriei creşte îngrijorător, mai ales de când cu “libertatea şi democraţia”, primite parcă din linguriţă, iar oamenii, ca o consecinţă directă a acestui trist adevăr, devin tot mai mizerabili.
Chiar şi cei care nu cred în vrăji pot să le cadă victime. Bravada şi ignoranţa în faţa acestui fenomen pot alimenta sugestia primită pe cale telepatică - parte componentă a agresiunii prin vrăjitorie - ca individul să suporte pasiv fluxurile malefice năpustite asupra sa. Dacă omul nu crede în puterea farmecelor, nici nu intenţioneaza să lupte împotriva lor. Dacă s-a întâmplat că a devenit victima acestora, ar putea avea necazuri mari. Urmările acestor practici necurate pot fi : moartea, mutilarea, accidentele, distrugerea psihică, ruinarea sănătăţii trupului, pierderea de persoane dragi sau a unor bunuri materiale, ruperea relaţiilor interumane ş.a. Dacă populaţia noastră, în ansamblu, ar fi ceva mai spiritualizată, ar trata aceste “ocupaţii” cu seriozitate, considerându-le nişte delicte grave. Oare cu ce se deosebeşte un criminal în serie de o vrăjitoare care provoacă de la distanţă, contra-cost, moartea multor indivizi ?
Ca un simptom alarmant al ipocriziei omeneşti, slujitoarele “magiei albe” se pretind a fi oponentele “magiei negre, diavoleşti”. Numai că atâta timp cât şi practicile de “magie albă” produc haosul în vieţile victimelor, după bunul plac al celor ce plătesc bine (legând şi dezlegând cununiile, distrugând familii, aducând fete nevinovate în paturile celor bogaţi, ajutând infractorii să câştige bani cu nemiluita etc), atunci care mai este diferenţa ? Nici o vrăjitoare nu ţine cont de Binele şi Înţelepciunea Divină.
Nu există altă cale de a lupta cu forţele demonice decât prin Puterea lui Dumnezeu ! Salvarea stă în forţa şi tenacitatea victimelor de a invoca personal ajutorul Domnului Dumnezeu. Nu este suficient să ai un suflet minunat şi să faci fapte bune, mai trebuie să ai şi mintea trează, gata de luptă cu răutatea Necuratului. Dacă, spre norocul tău, conştientizezi momentele în care eşti supus unui asalt hipnotic malefic, fereşte-te să iei decizii importante pentru viaţa ta, odihneşte-te şi evită acţiunile periculoase. Roagă-te la Bunul Dumnezeu sa-ţi dea puterea de a răbda şi a scăpa cu bine din răul care încearcă să te copleşească !

INFERNUL DIN FAMILIE
Ce poate fi mai dureros pentru individ şi societate decât numărul mereu crescând al familiilor nefericite ? Am descoperit, de-a lungul timpului, manifestări şocante, unele aparent absurde, altele de o violenţă incredibilă, ale unor bărbaţi care se consideră “buni familişti”. Adulterele abundă, alimentând celebrul “triunghi conjugal”, care nu este o formă tocmai liniştită a relaţiilor interumane. De obicei, soţul vine beat acasă, terorizându-şi familia. Salariul, proaspăt încasat, a fost cheltuit rapid cu amanta, iar viaţa familiei se bazează doar pe câştigurile soţiei. Soţul se înfurie din orice, soţia i se pare insuportabilă, iar copiii, plictisitori peste măsură. Ce cauze pot aduce familia într-o situaţie atât de nenorocită şi, din păcate, prea des întâlnită ?
Multe femei căsătorite m-au rugat să verific existenţa unor amante şi să aflu prin ce metode au fost înceţoşate minţile celor cu care s-au unit prin cununie. Din păcate, mijloacele de cucerire a bărbaţilor sunt numeroase, unele mai rafinate decât altele. Perversiunile sexuale, învăţate de unele femei cine ştie de pe unde, reprezintă o armă puternică pentru a-şi atinge scopurile. Numeroşi bărbaţi, care până mai ieri erau soţi model, s-au transformat în bestii, donatori de bani sau bijuterii şterpelite din casă, hoţi, traficanţi de orice... Unii şi-au părăsit soţiile şi copiii. Alţii işi duc mai departe viaţa de familie, încercând să arate lumii că “totul este în regulă”.
Deşi trăim într-o ţară cu oameni care, în majoritate, se tem de pedeapsa Divină, am remarcat a reacţie adversă puternică la credinţa normală în Dumnezeu. Am senzaţia uneori că România s-a transformat într-o “ţară a vrăjitoarelor“. În multe localităţi, aproape fiecare stradă adăposteşte măcar o “specialistă” în farmece. Ea leagă şi dezleagă vieţile şi destinele unor oameni, fără să se gândească prea mult la consecinţele grave ale acestor îndeletniciri. Unele se laudă că ţin cu Dumnezeu şi folosesc lumânări, cruci, sare, cositor, mercur, apă sfinţită, făcându-şi enorm de multă publicitate. Dar, indiferent că acţionează cu bună sau rea intenţie, inconştienţa lor produce victime. Ajutându-i pe unii, îi nenorocesc pe alţii.
Mai rău chiar, unele “specialiste”, ascunse de ochii şi urechile mass-media, folosesc mijloace de manipulare deosebit de periculoase. Multe persoane au găsit în preajma sau în interiorul locuinţelor anumite obiecte ciudate : oase de păsări legate cu aţe colorate ; bucăţi de pâine unse cu lichide colorate şi lipicioase ; gunoi ciudat pe pragul casei ; ouă, în locurile unde găinile nu au acces ; păpuşi făcute din cârpe legate cu şnur ; broaşte vii sau moarte, ajunse ca din senin în casă ; fotografii înţepate cu ace şi multe altele. Oricât am fi de “realişti”, trebuie să remarcăm coincidenţa unor astfel de “apariţii” cu declanşarea perioadelor pline de nenorociri în vieţile oamenilor.
Gravitatea urmărilor diferă de la un caz la altul : familii dezorganizate în timp record, accidente, boli incurabile, devieri de comportament, incendii, decese... Spunând sus şi tare că “astfel de vrăji nu sunt posibile, fiind doar rodul imaginaţiei, încinse de prea multe lecturi despre fenomenele paranormale, a unor persoane instabile psihic”, dovedim o atitudine inconştientă. Ignorând existenţa răului din jurul nostru, acceptăm să convieţuim cu el, îl ajutăm şi, în acest caz, nu mai avem dreptul să ne plângem că faptele reprobabile sunt din ce în ce mai numeroase...
Persoanele atacate prin magie neagră prezintă simptome specifice : depresii, dureri de cap (mai ales in zona cervicală), stari de leşin, senzaţii de întunecare a minţii şi... nelipsita obsesie a morţii. Când se intervine prin vrăji pentru îndepărtarea soţului de soţie, unul dintre cei doi nu-l mai suportă pe celălalt în preajma sa ; are momente când îl vede cu un chip respingător, adeseori simţind nevoia sa o ia la fugă sau să îl omoare. Manifestările pot fi reciproce.
Răul se întinde nestingherit în societatea noastră. Divorţurile abundă, ca şi violenţa - într-un cuvânt, nefericirea. Pe cine să dăm vina ? Pe sărăcie, ignoranţă, lipsa de civilizaţie, lipsa de credinţă în Dumnezeu sau pe infinita varietate a destinelor omeneşti ?

SUFLETE CHINUITE - VICTIMELE UNOR VRĂJITOARE

Soacra Iuliei nu o poate suferi şi vrea neapărat să o despartă de fiul ei. A apelat la farmecele unei vrăjitoare. Drept urmare, Iulia a pierdut o sarcină mult dorită de soţu1 ei, iar acesta a părăsit-o. Deşi se iubesc şi îşi telefonează cu mult dor, fiecare locuieşte acum la părinţii săi, fără să aibă speranţe de împăcare...

Maria este căsătorită de 18 ani cu un maghiar. Au 3 copii mari. Soacra ei doreşte să aibă o noră maghiară. Pentru a-şi împlini visul, s-a dus la o vrăjitoare. Consecinţele sunt strigătoare la cer : soţul Mariei şi-a luat o amantă unguroaică, în vârstă de 20 ani, pe care o plimbă cu mândrie în tot oraşul. Nu mai locuieşte cu soţia şi copiii săi, iar certificatul de căsătorie l-a ascuns, ca nu cumva nenorocita de nevastă să intenteze divorţ. Sare cu pumnii la ea când o prinde rugându-se în faţa icoanei. În casă pocnesc uşile din senin, mobila trosneşte jalnic, copiii sunt bolnavi mereu, iar Maria a fost dată afară de la serviciu...

Aurica a cumpărat, împreună cu soţul ei, o casă de la doi bătrâni. A apărut, ca din senin, un nepot, care i-a dat în judecată, având pretenţii de moştenitor. După un proces de 7 ani, au câştigat casa, dar au pierdut la SAFI toţi banii primiţi la nuntă, iar bărbatul s-a îmbolnăvit de cancer cerebral. Cineva le-a spus în mare taină că nepotul cu pricina s-a dus la o vrăjitoare...

Luiza s-a trezit, în urmă cu doi ani, că-i apar nişte negi mari şi urâţi pe faţă şi pe mâini. Nu i-au trecut cu nici un fel de tratament. Soţul o bate, o insultă, iar certurile se ţin lanţ. Ştie că amanta lui umbla pe la ţigănci...

În timp ce soţii Dumitrache erau la lucru în Italia, o vecină rea şi invidioasă, care se oferise să le ude florile, le-a făcut şi puţină “ordine” prin casă. La întoarcere, un sacou al bărbatului era murdar de ulei pe guler, pe salteaua din dormitor se aflau înfipte ace de cusut, le lipseau multe obiecte de îmbrăcăminte. Curând au început certuri, bătăi, bărbatul a plecat de acasă, lăsându-şi soţia cu cei doi copii, şocaţi de purtarea tatălui lor. A rămas şomeră, iar soţul ei a divorţat, fără să le asigure copiilor o pensie alimentară. Într-o noapte, s-a trezit îngrozită, simţind că o fiinţă nevazută, căreia îi simţea răsuflarea, îi imobilizase picioarele şi încerca să o sugrume...

Fiul Teodorei a refuzat să se însoare cu o prostituată, îndrăgostită foc de el. Parşiva s-a răzbunat, provocându-i moartea prin “făcături de ţigancă”. Tânărul s-a răsturnat cu un tractor pe care îl conducea, nu a avut nici o contuzie, dar a murit sufocat cu una din bucăţile de friptură pe care le înghiţise cu o jumătate de oră înainte...

Îndrăgostită subit de un poliţist care i-a anchetat soţul pentru comerţ ilegal, Dina a plătit o ţigancă bătrână pentru a-l face să o iubească şi el. Devenind dependentă de “uniformele” poliţiştilor, nenorocita visează zi şi noapte că face amor cu ei ...

Având un soţ infidel şi grosolan, Lili a urmat câteva şedinţe “pentru facerea de bine” la o vrăjitoare. Văzând că o costă din ce în ce mai mulţi bani, iar rezultatele “miraculoase” întârzie să apară, a renunţat să mai continue “întrevederile”. Ţiganca a ameninţat-o că o va face să vină în patru labe la ea, pentru a-i cere din nou ajutorul ...

O nevastă geloasă a confundat o femeie cinstită cu amanta soţului ei. Solicitând-o cu disperare pe “Spania”, a beneficiat din plin de procedurile “savante” ale acesteia : spargerea oului din care a scos o lipitoare, arderea unei grămăjoare cu hârtii de 100.000 lei, descântece pe o cruce mică de argint etc. Victima a decedat după câteva luni, în urma unui cancer galopant. La nici o lună, fratele acesteia s-a zdrobit mortal într-un accident de maşină. Peste alte două luni, mama lor de la ţară a murit, distrusă de durere. Nu a trecut anul şi nepotul ei cel mai drag s-a spânzurat ...

Soţia amantului Emiliei apelează periodic la serviciile unei vrăjitoare pentru a-şi recuceri soţul infidel. În decurs de câţiva ani, Emilia şi-a pierdut serviciul a scăpat ca prin minune de un cancer operat la timp, soţul ei a dat divorţ, iar unicul lor copil, fata ei adorată, s-a apucat de prostituţie, nereuşind să-şi păstreze un loc de muncă mai mult de câteva luni. Amândouă au devenit dependente de ghicitoare şi vrăjitoare, cutreierând toată ţara în căutarea a noi şi noi “făcătoare de bine”.

Neînţelegându-se bine cu soacra, amândouă fiind cam rele de gură, bătrâna a ameninţat-o pe Mia că “o va pune la punct, într-o zi”.  Ajunsă la o vrăjitoare, aceasta i-a promis că îi va “linişti” nora. La scurtă vreme, soţul Miei a început să vină beat acasă. A devenit nervos şi agresiv, fără motive întemeiate. Fetiţa lor, scârbită de atmosfera din familie, şi-a căutat alinarea în fumat, alcool şi relaţii “deocheate” cu băieţi mai mari decât ea, lipsind prea des de la şcoală. Vigilentă, mama ei a bănuit că răul vine din direcţia soacrei. Şi-a dus fata la bisercă, rugând preotul să-i facă rugăciunile de alungare a Răului. Ajunse acasă, copila a început să ţipe că mirul de pe frunte o arde şi miroase urât. Dorind să se spele imediat pe faţă, Mia a oprit-o energic, explicându-i că nu mirul îi face rău, ci Diavolul , care nu vrea să-i părăsească trupul. S-a tăvălit pe podea câteva ore, a ţipat ca o nebună, apoi a adormit. A doua zi s-a dus liniştită la şcoală, ţigara şi băutura nu i-au mai plăcut, iar băieţilor obraznici le-a întors spatele...

MANIFESTĂRILE PERSOANELOR AGRESATE PSIHIC

Inapetenţă de viaţă, depresii nervoase, coşmaruri frecvente.

Diminuarea capacităţii de discernământ între bine şi rău.

Slaba coordonare a propriilor acţiuni.

Diminuarea intuiţiei, a memoriei.

Comportamentul necontrolat, cu dese exagerări în gesturi şi acţiuni.

Dureri persistente în zona occipitală şi cea parietală a creierului.

Slăbirea vederii (împăienjenirea ochilor).

Dureri frecvente în zona stomacului şi a inimii.

Amorţeală, înţepături ca de cuţit, furnicături în mâini şi picioare.

Apariţia unor alergii, manifestate prin erupţii pe piele (urticarie, negi etc.).

Stări de greaţă, vomă, diareee.

Diminuarea capacităţii de a nutri sentimente pentru cei din jur.

Momente de pierdere a lucidităţii, când devine obsesivă dorinţa de a comite acte de agresiune.

Tendinţa de izolare faţă de familie şi ceilalţi membri ai societăţii.

Căderea în desfrâu, dorinţa de a trăi în murdărie, ţinuta neglijentă.

Lipsa autocontrolului în gândire.

Teama nelămurită, manifestată prin crize de nervi, refuzul de a ieşi pe stradă, refuzul apropierii de persoanele binevoitoare.

Nepăsarea faţă de tot ce se întâmplă în jur.

Refuzul de a respecta normele de conduită civilizată.

Dispreţul faţă de legile statului.

Dorinţa de a evada din realitatea cotidiană prin consumul de alcool, droguri, aberaţii sexuale.

Cel obsedat de ideea sinuciderii este pe cale de a comite cel mai mare păcat omenesc : curmarea propriei vieţi, adică lupta împotriva Creatorului care i-a dăruit-o.

LUPTA PAŞNICĂ ÎMPOTRIVA AGRESIUNILOR PSIHICE
 Dacă prezentaţi unele dintre simptomele menţionate mai sus, încercaţi, printr-un efort de concentrare mentală, să aflaţi cauzele răului pe care îl simţiţi şi să vă identificaţi agresorii. Pentru îndreptarea situaţiei puteţi acţiona pe mai multe căi. De exemplu :

Neînţelegerile dintre soţi, rude şi prieteni se pot soluţiona prin dialog civilizat, fără bârfă, ceartă, bătaie, vrăji, procese.

Lupta politică se poate desfăşura în condiţii paşnice, prin acţiuni acceptate de legile statului şi de regulile bunului-simţ.

Invidia, ura, minciuna, complotul pot fi înlocuite cu manifestări şi acţiuni pozitive, benefice pentru toată lumea, cum ar fi : admiraţia sinceră, prietenia, sinceritatea, colaborarea constructivă.

Dacă persoanele afectate de agresiunile psihice nu reuşesc să anihileze răul prin propriile eforturi, ar fi bine să se adreseze unor oameni capabili să le ajute. Mulţi medici, psihologi, preoţi, călugări, bioterapeuţi, clarvăzători, parapsihologi pot recunoaşte simptomele atacurilor psihice şi se încumetă să le contracareze. Îi avertizez pe cei aflaţi în suferinţă că, în afară de aceste persoane competente, droaia de şarlatani care îşi arogă “harul vindecător” este impresionant de mare. Ei sunt puternici prin insistenţa cu care îşi racolează victimele pentru a le stoarce de bani, furnizându-le informaţii eronate sau răuvoitoare. Cu ei vom avea de luptat şi în mileniul trei.

Illuminati si sinistra aristocratie neagra a planetei.

 Illuminati-i sau „Iluminatii” reprezinta asa-numita elita planetara, grupul persoanelor care isi autoaroga suprematia asupra destinului umanitatii. Faptul ca au ales tocmai termenul „iluminat”, folosit in traditia spirituala pentru fiintele care au avut acces la anumite revelatii divine esentiale, nu este decat o dovada in plus a imensei arogante a Illuminati-lor. Aceasta grupare ultrasecreta are in mana fraiele planetei, iar singurul interes pe care il au in vedere cei care o alcatuiesc este propria lor prosperitate. Ei sunt cei care au pus la cale „Noua Ordine Mondiala” spre care ne indreptam cu pasi din ce in ce mai repezi in ultimii ani.

 Acesti oameni sunt principalii jucatori pe tabla de joc pe care ei insisi au configurat-o pe intreaga planeta. Cei mai bogati, influenti si puternici oameni de pe Pamant fac parte cu totii in principal din aceleasi 13 familii si sunt principalele personaje care conduc din umbra lumea. Aceste familii au creat Ordinul secret al Illuminati-lor si il controleaza in totalitate. Cu foarte putine exceptii, Illuminati-i sunt barbati. Ei sunt cei care iau deciziile, trag sforile si stabilesc regulile pe care trebuie sa le urmeze toate guvernele, presedintii, corporatiile si organizatiile internationale.

 Un grup ultrasecret reuneste cei mai puternici oameni din lume

 Illuminati sunt un grup ultrasecret care practica stiintele oculte; acest grup s-a structurat cu mii de ani in urma, desi informatii despre existenta sa au aparut numai de 2-300 de ani. „Iluminatii din Bavaria” nu reprezinta nicidecum originea acestui Ordin, asa cum afirma unii autori, ci o organizatie creata special la comada baronului Rotschild, pentru a-i deruta pe aceia care aflasera de existenta Illuminati-lor. Se afirma chiar ca fondatorul „Iluminatilor din Bavaria” a fost in cele din urma asasinat ritual ca pedeapsa pentru ca a continuat sa foloseasca denumirea de „iluminat” dupa desfiintarea acestei organizatii secrete.

 Illuminati-i ocupa cele mai inalte pozitii in toate ierarhiile existente, sunt cu totii extrem de bogati si se afla „deasupra legii”. Cu toate acestea, majoritatea dintre ei nu apar niciodata pe listele cunoscute de noi cu cei mai bogati oameni din lume. Ceea ce ii intereseaza pe ei nu este nicidecum sa fie cunoscuti, ci doar sa detina bogatiile si controlul planetei, precum si sa isi urmeze planurile de dominare a umanitatii.

 Liniile „de sange” ale arborilor genealogici ale celor 13 familii care controleaza Ordinul Illuminati merg inapoi cu mii de ani in urma. Din acest motiv, David Icke scrie in lucrarea „Secretul Suprem” ca aceste 13 familii alcatuiesc „o rasa de oameni care nu se incruciseaza decat intre ei (cu o linie genealogica aproape continua), un fel de „rasa in interiorul rasei”. Aceasta a fost creata in antichitate, in Orientul Mijlociu si in Orientul Apropiat. De-a lungul miilor de ani care au urmat, aceasta rasa si-a extins continuu puterile, acaparand practic intregul glob.[...] Practic, procesul a durat mii de ani. Structurile institutiilor moderne de control: guvernele, sistemul bancar, lumea afacerilor, armatele si mass-media nu au fost infiltrate de aceasta forta, ci au fost chiar create de ea, de la bun inceput.”

 Legaturi „de sange”: toate casele regale europene sunt inrudite

 Pentru a intelege aceste informatii care la prima vedere sunt socante, sa analizam un exemplu simplu: arborele genealogic al familiei Windsor. Actualmente in Europa majoritatea statelor sunt organizate ca republici si sunt conduse de un presedinte ales prin vot popular. in schimb, Belgia, Olanda, Marea Britanie, Suedia, Olanda, Danemarca si Norvegia sunt regate – fiind conduse de un rege sau de o regina. Descendentele regale, asa cum stim, sunt stabilite prin diverse legi sau reguli specifice in fiecare tara si nu sunt sub nici o forma sub incidenta unor decizii mai mult sau mai putin „democratice”.

 inainte de a deveni republici, si celelalte tari europene au fost regate sau imperii. Prin divizarea acestora si/sau rasturnarea de la putere a caselor regale sau imperiale prin revolutii, s-au format republicile europene de astazi.

 Actualul rege al Belgiei, regele Suediei si al Norvegiei, precum si reginele Marii Britaniei, Olandei si Danemarcei SUNT CU TOtII RUDE DE SaNGE, TRaGaNDU-SE DIN FAMILIA WINDSOR. Mai mult decat atat, ultimii regi care au fost inlaturati de la putere prin revolutii in Italia, Romania, Iugoslavia, Bulgaria si Grecia, faceau si ei parte din aceeasi familie Windsor, regasindu-se absolut toti in arborele ei genealogic. Cu siguranta aceasta nu poate fi o coincidenta!

 Forte oculte malefice si banii le sustin puterea

 Puterea pe care au ajuns sa o aiba Illuminati se bazeaza pe de o parte pe cunoasterea anumitor aspecte oculte si pe de alta parte pe forta banului prin care ei controleaza intreaga economie mondiala. Ei sunt cei care detin bancile internationale, afacerile cu petrol, cele mai importante corporatii din industrie si comert. Ei controleaza si manipuleaza politicienii si detin efectiv majoritatea guvernelor, sau macar le controleaza. Un exemplu foarte bun este modul in care se fac alegerile prezidentiale in majoritatea tarilor asa-zis democratice.

 Nu mai este un secret pentru nimeni ca acel candidat care dispune de cea mai consistenta sponsorizare este cel care castiga alegerile, cu extrem de rare exceptii. in acest mod, politica este controlata prin forta banului. De cele mai multe ori, Illuminati sustin principalii candidati doar pentru a fi siguri ca vor castiga. Acest mecanism simplu de control explica faptul ca in SUA, marea majoritate a presedintilor americani alesi „democratic” prin vot popular din 1776 si pana in prezent sunt inruditi intre ei. Toti acestia sunt rude de sange si prin urmare se poate afirma ca ei alcatuiesc un fel de „casa regala” sau dinastie.

 Illuminati-i urmaresc instaurarea Noii Ordini Mondiale, in care planeta va fi condusa de un unic guvern mondial, controlat de ei. in acest sens, in ultimele decade au avansat mai mult decat in sute de ani. Pentru sceptici, cel mai bun exemplu este crearea Uniunii Europene, care face ca toate tarile europene sa aiba un guvern unic – Comisia Europeana. Niciunul dintre adevaratii conducatori ai Europei de azi nu este ales si nu exista nici un mecanism efectiv prin care popoarele europene pot controla deciziile acestui guvern european.

 Cele 13 familii care alcatuiesc „aristocratia neagra” a planetei

 in istorie este binecunoscuta perioada neagra din istoria Venetiei si a Genovei in care asa-numita Aristocratie Neagra a preluat monopolul afacerilor (sec.XII). Interesant este ca descendentii acesteia detin si acum monopolurile legiferate in secolul XII si sunt adevaratii stapani ai Mafiei italiene. Ei se inrudesc cu cele mai bogate familii europene.

 Nucleul Illuminatilor il constituie cele 13 familii, cele mai bogate din lume, care alcatuiesc „aristocratia neagra” a planetei. Numele de „aristocratie neagra” asociat acestora vine din faptul ca metodele lor predilecte de actiune sunt uneltirile, minciunile, inselatoriile, crimele, terorismul, magia neagra (satanismul).

 Fritz Springmeier, in exelenta lucrare „Bloodlines of the Illuminati” (Liniile de sange ale Illuminati-lor) enumera aceste 13 familii ca facand parte din „Elita” planetara:
 1. Astor
 2. Bundy
 3. Collins
 4. DuPont
 5. Freeman
 6. Kennedy
 7. Li (China)
 8. Onassis
 9. Rockefeller
 10. Rothschild
 11. Russell
 12. van Duyn
 13. Merovingian (Casele Regale europene)

 Urmatoarele familii sunt de asemenea inrudite cu acestea (desigur ca mai exista sute de familii inrudite, dar ele sunt mai putin importante si influente):
 1. Reynolds
 2. Disney
 3. Krupp
 4. McDonald

 „in bataie de joc, pentru a imita cele 12 triburi biblice ale lui Dumnezeu, Satan si-a ales si el 12 familii, 12 linii de sange. Una dintre acestea era cea numita Ishmaeli, ai carei descendenti au pus la punct tehnicile de asasinare prin practici oculte de magie neagra . O alta linie are origine egipteana si este cea care a dezvoltat anumite practici druidice. O alta familie, orientala, a dezvoltat magia neagra orientala. O alta linie se tragea din Canaan si se numea Astarte, apoi si-a schimbat numele in Astorga, Ashdor, si apoi Astor. […] Daca primele 12 familii sunt imitatia celor 12 triburi iudaice, cea de-a 13-a este „copiata” dupa descendenta regala a lui Iisus insusi si este inrudita direct cu casa regala a lui David, careia ii apartinea acesta.” – Fritz Springmeier, „The Satanic Bloodlines”

 Dincolo de aceste considerente esoterice, Springmeier analizeaza in detaliu genealogia si afacerile celor 17 (13 + 4) familii mentionate, bazandu-se printre altele pe marturiile unor fosti Illuminati – aceia care au incercat sa paraseasca acest ordin criminal.

 Societatile secrete, instrumentul Illuminati-lor

 Desigur ca aceste informatii, precum si scopurile marsave ale Illuminati-lor sunt ascunse publicului larg – acesta este unul dintre motivele pentru care societatea moderna este impanzita de societati secrete. Putem chiar afirma ca toate societatile secrete care sunt structurate pe sistemul „initierilor oculte secrete” sunt controlate de catre Illuminati. Francmasoneria este cea mai cunoscuta astfel de grupare, dar nu este nicidecum unica.

 Controlul acestor societati secrete este realizat prin practici oculte de magie neagra. Fara exceptie, toate acestea sunt sataniste – adica „divinitatea” carora ei se inchina este Satana, chiar daca il numesc „Purtatorul de lumina” sau „Marele Arhitect”. Practicile de magie neagra sunt la originea tuturor tehnicilor de manipulare si influentare a maselor. Practic putem spune ca in acest mod planeta noastra este actualmente condusa si controlata prin magie neagra, desi masina de propaganda a avut grija sa indoctrineze oamenii cu ideea ca nu exista forte supranaturale, fenomene paranormale si nici un fel de magie.

 Bibliografie:
 Fritz Springmeier, „Bloodlines of the Illuminati”
 Fritz Springmeier, „The Satanic Bloodlines”,
 http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/the_satanic_bloodlines.htm
 Jan van Helsing: Organizatiile secrete si puterea lor in secolul XX, Alma, 1997
 http://www.illuminati-news.com
 Conspiracy encyclopedia, the encyclopdia of conspiracy theories, Chamberlain Books, 2005
 David Icke: Secretul Suprem, editura Daksha, 2006
 Vernon Staufer: New England and the Illuminati, Invisible College Press, 2005
 John Robison: Proofs of a Conspiracy Against All the Religionsand Governments of Europe Carried on in the Secret Meetings ofFreemasons, Illuminati and Reading Societies, Kessinger Publishing,2003
 Seth Payson: Proof of the Illuminati, Invisible College Press, 2003
 Robert A. Wilson : Masks of the Illuminati, Dell, 1990
 David Livingstone: Terrorism and the Illuminati: A Three Thousand Year History, BookSurge Publishing, 2007
Secretul: Legea atractiei (1) 
 Acum un an viata mea a intrat in colaps. Eram epuizata. Tata a murit brusc iar relatiile mele cu oamenii erau haotice. Nu banuiam atunci ca din disperarea cea mai adanca avea sa rasara cel mai pretios dar. Am intrezarit un mare Secret. Am inceput sa urmaresc secretul de-a lungul istoriei. Secretul a fost ingropat. Secretul a fost ravnit. Secretul a fost interzis. Nu-mi venea sa cred cine erau cei care il cunosteau. Erau cei mai mari oameni din istorie. Tot ceea ce voiam era sa impartasesc si altora Secretul. Am inceput sa caut oameni contemporani cu mine care cunosteau Secretul. Unul cate unul, au inceput sa apara. Acest secret iti da tot ce vrei: fericire, sanatate si bogatie. Poti sa ai, sa faci, sa fii tot ceea ce vrei.
 
 Putem avea tot ceea ce ne dorim. Nu conteaza cat de mare este lucrul dorit. In ce fel de casa ti-ar placea sa locuiesti? Vrei sa fii milionar? Ce fel de afacere iti doresti? Vrei mai mult succes? Ce vrei cu adevarat?
 
 Am fost martorul multor miracole petrecute in viata oamenilor. Miracole financiare, miracole ale insanatosirii fizice sau psihice, insanatosirea relatiilor cu oamenii. Toate acestea s-au intamplat datorita cunoasterii si aplicarii Secretului.
 
Secretul este raspunsul la tot ceea ce a fost, tot ceea ce este si tot ceea ce va fi. - R. W. Emerson
 
 Probabil ca va intrebati: care este acest secret? Va voi spune cum am ajuns sa-l inteleg. Cu totii functionam pe baza aceleiasi energii infinite. Cu totii ne calauzim dupa aceleasi legi. Legile naturale ale universului sunt atat de exacte incat nu intampinam nici o dificultate atunci cand construim nave spatiale. Putem trimite oameni pe luna si putem calcula timpul de aselenizare cu precizia unei fractiuni de secunda. Nu conteaza ca esti in India, in Australia sau in Noua Zelanda, Stockholm sau Londra, Toronto, Montreal sau New York. Cu totii functionam pe baza aceleiasi forte. A aceleiasi legi. Este vorba de atractie. Secretul este Legea Atractiei. Tot ceea ce se intampla in viata ta se intampla pentru ca este atras de tine. Totul vine catre tine in virtutea imaginilor din mintea ta. Este vorba de ceea ce gandesti. Procesele din mintea ta atrag ceea ce ti se intampla.
 Inteleptii au stiut dintotdeauna asta. Poti sa scrutezi istoria mergand pana la babilonieni. Si ei au stiut asta. Nu toti insa, ci numai o mana de alesi.
 
 De ce credeti ca unu la suta din populatia lumii castiga aproximativ 96 la suta din tot ceea ce poate fi castigat? Credeti ca e o imtamplare? Nu e o intamplare. Asa merg lucrurile. Ei inteleg ceva. Inteleg Secretul. Acum si voi sunteti pe cale sa patrundeti tainele Secretului. Cea mai simpla modalitate de a intelege legea atractiei este sa ma consider un magnet. Stiu ca magnetul este ceva care atrage. In esenta, legea atractiei spune ca asemanatorul atrage asemanatorul. Insa aici vorbim de procesul gandirii. Treaba noastra ca oameni este sa avem permanent in minte ceea ce vrem sa facem, sa ne clarificam scopurile. Pornind de aici, incepem sa invocam una dintre cele mai mari legi ale universului care este legea atractiei.
 
 Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului dar si atragi lucrurile la care te gandesti cel mai mult. Daca intelegi asta vei fi dobandit fundamentul intelegerii a tot ce se intampla. Principiul poate fi rezumat in trei cuvinte simple: gandurile devin lucruri. Ce nu inteleg cei mai multi oameni este ca fiecare gand are o anumita frecventa. Gandurile pot fi masurate. Daca te gandesti la ceva iarasi si iarasi si iarasi, daca iti reprezinti in minte ca ai masina aceea nou-nouta, ca ai banii de care ai nevoie, ca inalti acea companie, ca iti gasesti sufletul pereche, atunci emiti acea frecventa in mod constant. Gandurile emit acel semnal electromagnetic care indreapta catre tine ceea ce le seamana. Inchipuieste-te traind in abundenta si vei atrage abundenta. Asta merge de fiecare data, oricine ai fi. Problema este ca cei mai multi oameni se gandesc la ceea ce nu vor si se tot intreaba de ce acel lucru intervine in viata lor mereu si mereu. Legea atractiei nu tine seama de faptul ca ceea ce gandesti este bun sau rau sau ca iti place ori nu. Lucrul raspunde gandurilor tale. Daca stai si te gandesti mereu la nenumaratele datorii pe care le ai, acesta este semnalul pe care il transmiti in univers. "Ah, ma simt groaznic din cauza datoriilor" iti tot spui iarasi si iarasi si simti asta cu toata fiinta ta. Atunci de asta vei avea parte mereu. Asa incat atunci cand te concentrezi la lucrul pe care il doresti si te deschizi catre el, activezi un gand, iar legea atractiei raspunde la acel gand aducandu-ti lucruri care ii corespund. Insa atunci cand te concentrezi la ceea ce nu vrei si ii spui "nu", nu il indepartezi de fapt. Dimpotriva, activezi chiar gandul a ceea ce nu vrei, iar legea atractiei il aduce catre tine.
 
 Traim intr-un univers bazat pe atractie, totul se invarte in jurul atractiei. Legea atractiei functioneaza intotdeauna, indiferent daca crezi in ea, daca o intelegi sau nu. Functioneaza infailibil. Indiferent daca te gandesti la trecut, la prezent sau la viitor, daca iti amintesti, observi sau iti imaginezi, dai nastere unui gand si activezi astfel legea atractiei, care este cea mai puternica lege a universului si care raspunde gandului tau.
 
 Tot timpul se creeaza ceva. De fiecare data cand o persoana gandeste ceva sau insista pe o linie de gandire creeaza ceva. Din acele ganduri va aparea un lucru. Legea atractiei spune ca iti va fi dat acel lucru asupra caruia te concentrezi. Daca te plangi ca ce ti se da este rau vei crea ceva care este si mai rau.
 
 Am avut un student pe care il cheama Robert. Robert era homosexual si corespondam cu el in cadrul cursului prin e-mail. El imi relata despre amaraciunile din viata lui. La servici, toata lumea se lua de el si era permanent stresat din cauza felului cum era tratat. Cand era pe strada era acostat la fiecare colt de homofobi, care il ofensau. Voia sa devina artist de comedie, iar cand i s-a incredintat un rol, publicul il sicana pentru ca era homosexual. Intreaga lui viata era numai nefericire si durere si toate se invarteau in jurul gandului ca este tratat asa pentru ca e homosexual. Am inceput sa-i arat ca toate se trag din faptul ca isi concentra atentia asupra a ceea ce nu vroia. I-am indicat un e-mail pe care mi-l trimisese si i-am spus "Citeste-l din nou. Treci in revista toate lucrurile pe care nu le vrei si despre care imi povestesti. Mi le relatezi cu o pasionalitate iesita din comun. Cand te concentrezi plin de pasiune asupra unui lucru faci ca acel lucru se se intample mai repede." Atunci a inceput urmatorul exercitiu: sa se concentreze asupra a ceea ce isi dorea cu adevarat. A pornit pe aceasta cale. Ceea ce s-a intamplat in urmatoarele 6-8 saptamani a fost un adevarat miracol. Mi-a spus ca toti oamenii de la serviciu care il sicanau au fost sau transferati la alte departamente, sau au plecat din companie, sau pur si simplu l-au lasat in pace. A inceput sa-si iubeasca slujba. A observat apoi ca, atunci cand era pe strada, nimeni nu se mai repezea sa-l necajeasca. Pur si simplu acei oameni nu mai erau acolo. Interpretandu-si rolul de comedie, a inceput sa fie aplaudat; nimeni nu il mai insulta. Intreaga viata i s-a shimbat pentru ca el si-a schimbat felul de a gandi. De la ceea ce nu dorea, de la ce ii producea frica si voia sa evite, la ceea ce dorea cu adevarat.
 
 Daca gandim pozitiv si avem o orientare pozitiva, atragem oameni pozitivi, evenimente pozitive si situatii pozitive. Daca suntem negativi in orientare, sau maniosi, atragem oameni rai si maniosi si situatii negative. Astfel incat ajungi sa atragi lucruri asemanatoare gandurilor pe care le rumegi permanent in minte, indiferent daca aceste ganduri sunt constiente sau inconstiente. In asta consta tot secretul.
 
 Daca esti atent atunci cand e vorba de secret, de puterea mintii noastre si de puterea intentiilor noastre in viata de fiecare zi, iti vei da seama ca secretul este omniprezent. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa deschizi ochii si sa privesti cu atentie. Ai dovada existentei Legii atractiei in societate atunci cand vezi ca cel care vorbeste cel mai mult de boala, o si are. Cand vezi ca cel care vorbeste cel mai mult despre prosperitate o si are. Legea atractiei este evidenta oriunde in jurul tau, daca intelegi despre ce este vorba.
 
 Tu esti un magnet care atrage ganduri, oameni, intamplari si moduri de viata. Intr-adevar, tot ceea aduci in existenta ta ti se intampla din cauza puternicei Legi a atractiei. Nu vorbesc aici despre simple iluzii sau fantezii nebunesti. Vorbesc din perspectiva unei intelegeri mai adanci, a unei intelegeri fundamentale.
 
 Fizica cuantica incepe sa vorbeasca despre aceasta descoperire. Ea afirma ca nu poti avea un univers fara a intra in el cu mintea. Ca mintea modeleaza de fapt lucrul perceput. Chiar daca nu intelegi acest lucru, asta nu inseamna ca trebuie sa-l respingi. Nu intelegi cu adevarat electricitatea. Chiar daca nu o intelegi, nu inseamna ca nu te bucuri de avantajele ei. Stii cum functioneaza? Eu nu stiu. Dar stiu urmatorul lucru: ca poti gati cuiva cina cu ajutorul ei si ca il poti praji chiar si pe acel cineva.
 
 Cand incep sa inteleaga marele secret, oamenii se ingrozesc de toate gandurile negative pe care le au. Ei trebuie sa fie constienti de doua lucruri: unu: s-a dovedit stiintific ca un gand pozitiv este de sute de ori mai puternic decat un gand negativ, asa incat lucrurile sunt clare de la inceput.
 
traiesti intr-o realitate in care timpul se manifesta prin intermediul unui tampon. Acel lucru este in avantajul tau. Nu cred ca ai vrea sa traiesti intr-un mediu in care gandurile tale sa aiba efect imediat. Dovada ca ele se manifesta vine abia dupa o vreme si asta e bine. Asa incat ai posibilitatea sa devii constient de gadurile tale. Dispunand de timpul necesar pentru a-ti alege gandurile cu grija, bucura-te de aceasta activitate, pentru ca tu esti capodopera propriei tale vieti. Esti Michelangelo-ul propriei tale existente, iar David-ul pe care il sculptezi esti chiar tu.
 
 Conducatorii din trecut care cunoasteau acest secret voiau sa tina puterea numai pentru ei, sa nu o imparta. Asa ca tineau oamenii in ignoranta cu privire la Secret. Oamenii mergeau la lucru, isi faceau treaba si se intorceau acasa. Lucrau ca la o banda rulanta si nu aveau nici o putere, pentru ca Secretul era tinut ascuns de cateva persoane.
 
 Traim intr-un univers in care exista legi. Exista o lege a gravitatiei si, conform ei, daca cazi de pe o cladire, indiferent ca esti un om bun sau rau, te vei izbi de pamant. Tot ceea te inconjoara acum in viata, inclusiv lucrurile de care te plangi, sunt lucruri pe care le-ai atras. Stiu de la inceput ca ceea ce iti voi spune acum nu-ti va placea deloc. Nu poti sa fii de acord ca ai atras un accident de masina. Ca ai atras tocmai acel client. Ca atragi toate lucrurile de care te plangi. Iti voi spune insa fara ocolisuri, DA, tu ai atras accidentul. Asta e unul din lucrurile cel mai greu de digerat, insa, odata ce l-ai acceptat, viata ta se va transforma. Aceasta este o parte din marele Secret.
 
 Cei mai multi dintre noi atrag prin insusi felul lor de a fi. Suntem chiar convinsi ca aici nu putem detine niciun control. Gandurile noastre sunt pe pilot automat, sentimentele noastre sunt pe pilot automat, si astfel totul vine catre noi fara sa ne dam seama. Auzind asta pentru prima oara, probabil ca te gandesti: Trebuie sa-mi monitorizez gandurile? Asta presupune mult efort. Asa pare la inceput. Dar abia acum incepe partea frumoasa. Nu te sfatuim sa-ti monitorizezi gandurile. Asta te-ar innebuni. Sunt atat de multe ganduri care vin catre tine dintr-o multime de directii si despre o multime de subiecte. Aici intervine sistemul tau emotional de ghidare. Emotiile tale - sistemul tau emotional de ghidare - este cel care te ajuta sa intelegi ceea ce gandesti.
 
 Gandurile iti determina sentimentele. Emotiile sunt un dar pe care il avem si care ne indica ceea ce atragem. Exista, din perspectiva noastra, numai doua feluri de emotii. Unele bune si altele rele. Poti sa le denumesti cum vrei, dar in esenta toate emotiile negative - vina, mania sau frustrarea - produc aceeasi stare. Te fac sa te simti rau. Toate aceste emotii sunt de fapt un sistem de ghidare care iti spune ca ceea ce gandesti acum nu corespunde cu ceea ce vrei cu adevarat. La un alt nivel vorbim de o frecventa negativa, sau de vibratii negative sau cum vrei sa le numesti. Emotiile care te fac sa te simti bine - speranta, fericirea sau iubirea - cu un cuvant emotiile pozitive, constituie si ele un sistem de ghidare care iti spune ca ceea ce gandesti acum este in concordanta cu ceea ce iti doresti.
 
 Este simplu. Raspunsul este aici. Ce atrag in acest moment? Ei bine, ce simti? Ma simt bine. Foarte bine, continua sa faci asta. Sentimentele noastre sunt un mecanism de feed-back care ne spune daca suntem sau nu
 pe linia care trebuie daca suntem pe ruta sau nu. Cu cat te simti mai bine, cu atat esti mai bine pozitionat in raport cu ceea ce vrei. Cu cat te simti mai rau, cu atat esti mai rau pozitionat.
 
 Atunci cand treci prin evenimentele de zi cu zi nu faci altceva decat sa produci ganduri care iti modeleaza viitoarea experienta. Poti sa spui, dupa felul cum te simti, daca lucrurile catre care te indrepti iti vor placea atunci cand vei ajunge acolo. Ceea ce simti este oglinda perfecta a devenirii tale. Te indrepti exact catre ceea ce simti si nu atat catre ceea ce crezi. Daca te lovesti la picior atunci cand cobori dimineata din pat, ai tendinta sa te impiedici apoi de orice. Toata ziua iti va merge asa. Nici nu-ti dai seama ca o simpla schimbare a starii emotionale poate sa-ti schimbe intreaga zi si intreaga viata. Daca iti incepi ziua bine si daca ai o stare de multumire, atata vreme cat nu ingadui sa-ti fie schimbata starea, vei continua sa atragi, conform legii atractiei, intamplari si oameni care iti sustin acest sentiment de multumire.
 
 Fie zilele mai bune sau mai proaste, bogatii vor continua sa se imbogateasca iar saracii vor continua sa saraceasca. Totul este in functie de ceea ce acesti oameni simt in mod predominant si continuu. Poti incepe chiar acum sa te simti sanatos. Poti incepe sa te simti prosper. Poti incepe sa simti dragostea care te inconjoara chiar daca ea nu este inca acolo. Ceea ce se va intampla este ca Universul va raspunde naturii cantecului tau interior. Universul va corespunde naturii sentimentului tau interior si se va manifesta in consecinta, pentru ca tu asta simti. Asa incat lucrul asupra caruia te concentrezi mental si emotional este lucrul pe care il atragi in viata ta, indiferent daca asta este ceea ce iti doresti sau nu.
 
 Intre ceea ce gandesti, ceea ce simti si ceea ce se intampla este intotdeauna o legatura. Intotdeauna. Fara nici o exceptie. Asta e greu de inghitit. Insa atunci cand incepi sa te deschizi catre acest tip de intelegere, consecintele sunt uriase. Asta inseamna ca tot ceea ce gandurile tale au facut din viata ta poate fi desfacut printr-o schimbare a modului de perceptie constienta.
 
Iti creezi propriul univers pe masura ce traiesti. – W. Churchill